2777
2789
عنوان

سوال

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 55 پست
شکایت کیفری رابطه نامشروع بله انگار نمیفهمی چ خبره تواین مملکت اون زن حق اینو داره ازهردوتون شکایت ک ...

نه بابا. عزیزم شمارشو عوض کرده. دو ماهه خبری نیست ازش. همون اوایل زنگ می زد. دو بارم همو دیدیم. دو ماهه زنگ نزده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا. عزیزم شمارشو عوض کرده. دو ماهه خبری نیست ازش. همون اوایل زنگ می زد. دو بارم همو دیدیم. دو م ...

رابطه هم داشتین ؟

نامه ای از طرف خدا🌸🌸🌸بنده‌ی‌ من،طاقت بیار حتی اگه طناب طاقتت به باریک‌ترین قسمتش رسیده،من هستم غصه هیچی رو نخور درستش میکنم..........
نه بابا. عزیزم شمارشو عوض کرده. دو ماهه خبری نیست ازش. همون اوایل زنگ می زد. دو بارم همو دیدیم. دو م ...

بهتر بابا حوصله شرداری یچیزایی دیدم بخدا طرف ۳سال اواره دادگاه پاسگاهه بخاطر رابطه بارزن شوهردار یا برعکسش دنبال دردسر نباش بنطرم اگه زیادی پیگیربشی عواقب خوبی نداره خواهر دوست منم ۷سال صیغه یارو بوداخرش یارو رفت یه زن خیلی پولدار وباکلاس ک بچه هم داشت گرفت والانم خیلی خوشبخته

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤

یهو دیدی تویه قسمت عالی وخوب برات بیادیه پسرخوب وپاک ول کن اون مردک رو بهش فکرنکن

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
چطور من اینجا ناراحت باشم و گریان. اون خوش باشه. نه بابا. 

چکارکنیم دیگه هرکی ظلم میکنه سالم وخوشحاله شانس دارن دیگه

انتقام می گیرم. می رم در خونش تا مثل سگ بترسه. 

چجوری مثلا چکارمیکنی؟

انتقام می گیرم. می رم در خونش تا مثل سگ بترسه. 

خانومی.تهشم برمیگرده ب زنش میگه جریانتون رو

زنه هم تهش برای اینکه زندگیش سر پا بمونه و مرده بهش گفته پشیمونه میبخشه

تهش میمونه برای شما الکی وقت گذاشتی

میفهمم حرصت میگیره ولی چاره چیه اخه

بخدا قسم ایندفعه کاربریم رو بترکونین حلالتون نمیکنم  این چهارمیه...مرسی اه