2777
2789
عنوان

سوال

560 بازدید | 55 پست

سلام. دوست پسرم چند ماهه ازدواج کرده. یه هو دو هفته خبری ازش نبود و وقتی برگشت گفت ازدواج کرده. ماتم برد. شمارشم عوض کرد. 

افسرده شدم. ناراحتم. نمی تونم از فکرش بیرون بیام. فکر می کنم برم در خونش. تا دو ماه بعد ازدواجش زنگ می زد بهم. دو بارم همو دیدیم. 

ولی یهو قطع کرد و الان دو ماهه خبری ازش نیست. نه خداحافظی نه چیزی.

شما بودین چی کار می. کردین.

عزیزم زن داره دیگه

یعنی چی چیکار میکردین؟ میخوای ابروی خودتو ببری؟ بعدا یه چیز بشه میگن دختره اومد دنبال پسره و..(تفکر من نیست تفکر اکثریته یا حتی شاید خود عروس خانم) بعد سرتو بلند نمیتونی بکنی حتی عزیزم

بیخیالش بشو

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم زن داره دیگه یعنی چی چیکار میکردین؟ میخوای ابروی خودتو ببری؟ بعدا یه چیز بشه میگن دختره اومد ...

یعنی چی می خواد بشه. داغون شدم اصلا. چرا یهو رفت. البته چند بار زنگ زد گفت از زندگی تنهایی خسته شده بوده واسه همین ازدواج کرده. ولی من وابسته شدم. یهو قطع کرد. بعد دوماه که بعد ازدواجش زنگم می زد 

یعنی چی می خواد بشه. داغون شدم اصلا. چرا یهو رفت. البته چند بار زنگ زد گفت از زندگی تنهایی خسته شده ...

وا عزیزم دارم میگم دیگه بیخیالش شو

یارو زن داره عزیزم!!!!!!!

چرا یهو رفت که مشخصه اصلا تعهدی نداشت که یهو رفت دیگه

جواب زنگاشو نده، بلاکش کن، بذارش بلک لیست، کلا از ذهن خودت بیرونش کن

دوستان مادر بنده مدیرمهدکودک هستن، خودمم یه دوره پیششون کار کردم، اگر سوالی هست در حد توانم میتونم کمک کنم  منگر به هر گدایی که تو خاص از آن مایی مفروش خویش را ارزان که تو بس گرانبهایی

یکم به خودتون بیاید و از خواب بیدار بشید

کاربر آقا: افزایش قیمت ها علت تورم نیست، نشانه ی آن است. تورم نتیجه ی افزایش بیش از اندازه حجم پول است. کنترل قیمت ها تورم را علاج نمیکند. اما حتی اگر اثری میداشت، مثل درمانی بود که از خودبیماری بدتر است. کنترل قیمت ها به این میماند که وقتی دمای کوره بالا رفت، دماسنج رابشکنیم، دهانه کوره راببندیم، وبگذاریم مشتعل بماند. نتیجه پایین آمدن دمای کوره نخواهد بود، نتیجه یک انفجار خواهد بود.                                          برای واژگون کردن اساس یک مملکت، هیچ وسیله ای ظریف تر و مطمئن تر از کاهش ارزش پول رایج آن کشور نیست.                                                 آینده همان گذشته است که مدام تکرار میشود،کسانی که از تاریخ عبرت نگیرن محکوم به تکرار هستند.                                                      مردمانی که با مشت های گره کرده انقلاب میکنن روزی با مشت های از هم گسیخته گدایی میکنند. ‌‌‌‌  
منظورت چیه از یه چیز بشه 

واقعا خودتو میزنی به کوچه علی چپ یا نمیدونی؟

این کار یارو خیانت به زنشه و توهم در این خیانت شریکی

فرض کن شما جای اون دختر بودی و شوهرت به دوس دختر سابقش پیام میداد چیکار میکردی؟  

وااا؟؟؟ همینطور الکی ک نمیشه

قبلش باهم بهم زده بودین؟ دعوایی چیزی کرده بودین ک زن گرفت؟

اصن بهت نگفت؟

من باید موفق شم چون سلیقه خیلی گرونی دارم💎💚♡♡♡مطمئنم خدا منو به آرزوهام میرسونه، چون اون خدای معجزه هاست:)💚💋
من کاری ندارم به زنش. چهار ماهه افسردگی گرفتم. بعد هشت سال دوستی اینجوری کرد. وابسته شدم. 

یعنی چی کاری به زنش ندارم

ایشون متاهله الان لطفا اینو درک کن

همون دوماه زنگ زدنش بعد ازدواجش و جواب دادن شما هم کار فوق العاده زشتی بوده

عزت و غیرت و غرور نداری شما