2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 60 پست

قبلش چکاپ برو که عفونت نداشته باشی میتونی دکتر هم بری که ویتامین و فولیک اسید بهت بده، کیت بارداری هم میتونی بخری که زمان تخمک گذاری رو نشون میده و در اون ایام احتمال بارداری افزایش میده حدود روز ۱۰ تا ۱۵ 

میشی عزیزم منم واسه دختراولم ۲ماه نشدم فک میکردم نازاهستم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣🤣رفتم دکت ...

دعا کن بشم 🥺منم این ماه اقدام کنم نشم میرم دکتر

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اما ۰۰۰منی که ۴ونیم سال هس منتظرم واسم دعا کنید خدا اگه صلاح بدونه منم لایق مادر شدن باشم به منم بچه بده 😔😔

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     
منم ماه دومم امروز موعدم بود بی بی زدممنفی بود سر ده دقیقه انداختم آشغالی به صورت تیکه پاره 

من اخه جالبه بی بی زدم دوتا دوروز پشت سر هم مثبت شد رفتم از منفی بعدشم ک پریود شدم😂😭

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
اما ۰۰۰منی که ۴ونیم سال هس منتظرم واسم دعا کنید خدا اگه صلاح بدونه منم لایق مادر شدن باشم به منم بچه ...

انشالله حتما میده نگران نباش

قبلش چکاپ برو که عفونت نداشته باشی میتونی دکتر هم بری که ویتامین و فولیک اسید بهت بده، کیت بارداری ه ...

اید فولیک میخورم

من اخه جالبه بی بی زدم دوتا دوروز پشت سر هم مثبت شد رفتم از منفی بعدشم ک پریود شدم😂😭

کاش برای منم همینطور برعکس باشه و‌باردار باشم دعا کن توروخدا این ماه کلی درد زیر شکمی کشیدم من ۳۰ سالمه 

ولا ما پیشگیریم میکردیم و ۲بارناخواسته حامله شدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂هرروزم اقدام نداشتیم نمیدونم چطو ...

دقیقا منم پیشگیری کردم و باردار شدم 😂😂😂

سلامتی پسرماللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم
یعنی با کان جلوگیری میکردی همیشه؟چ خوب من یه پسر دارم ولی خیلی دوس دارم اینجوری ناخواسته باردار بشم& ...

نه بابا الان ۱۵ ساله ازدواج کردم همیشه جلوگیریم طبیعی بود ولس گفتم محکم کاری باشه تو شیردهی باردار نشم از وامونده استفاده کردم و اونم نامردی کرد   

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره

فقط تو پنجره باروری اقدام کن زیاد اقدام کردن خودش دلیل باردار نشدنه تو مایع م نی ماده وجود داره که باعث انقباضات رحم میشه و بعد از تخمک گذاری اگر زیاد اقدام کنی باعث عدم لانه گزینی میشه اگر پریودت منظمه ۲۸روزه هست از روز ۱۰تا ۱۸دورت یک روز در میون اقدام کن بعدش دیگه جلوگیری کن بعد اقدام سریع بلند نشو حداقل نیم ساعت دراز بکش استرس داشتن هم مانع بارداری میشه 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑
منم اولین ماهه اقداممه ۷ روز دیگه موعدمه

انشالله ک شما بارداری

فقط تو پنجره باروری اقدام کن زیاد اقدام کردن خودش دلیل باردار نشدنه تو مایع م نی ماده وجود داره که ب ...

دوره هام 32_33روزست

ان شاالله خدا نگاه همه منتظرا کنه بعدم به منو شما هم اگه صلاح هس بده دعا کنید منم باردار بشم و دوقلو باشه تا جبران این چن سال که سختی و غصه خوردم بشه 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا