2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست

216 بازدید | 24 پست

چند روز میشه که با اکسم کات کردم دیگه برام مهم نیست داره عادی میشه نبودش..

حالم گرفته این وسط حالا از دست هم دانشگاهی عقده ایم به شدت عصبی شدم، رفته سم ترین عکس و زشت ترین عکس منو واسه اکس قبلیم فرستاده دختره ی خراب حالم ازش ب هم میخوره فازشو درک نمیکنم.

اکسمم بهم بعد از مدت ها پیام داده با تیکه و کنایه عکسه رو فرستاده میگه تو اینی چقد فلانی بسانی

واقعاا حالم داغونه از حرص قلب درد گرفتم دلم میخواد برم حموم تا صبح گریه کنم واقعاا چجوری میتونن بعضیا انقد نامرد و لاشی باشن...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هنوز با شورت میگردی؟

دختررو جرش بده

لعنت به اون روزی که با نی نی سایت اشنا شدم. من ریدم تو دهن نرای سایت.شعور داشته باش وقتی میام تاپیکت وقت میذارم جوابتو میدم ی تشکربکن حداقل با جواب ندادن گنگ نمیشی خیالت راحت

میشه بعدا که حالت بهتر بود در مورد اینکه چجوری قبول شدی ازت سوال بپرسم؟

حتما عزیزم تاپیک قبلیمم اون اخراش چند نفری سوال پرسیدن ازم جوابشونو دادم اگه خواستی میتونی ببینی

حتما عزیزم تاپیک قبلیمم اون اخراش چند نفری سوال پرسیدن ازم جوابشونو دادم اگه خواستی میتونی ببینی

قربونت برم عزیزم مرسی

الان شروع کنم از صفر میتونم دندون بیارم؟و اینکه منابع درسی و اساتید و میانگین مطالعت چقدر بود و مشاور داشتی؟

میدونم الان حالت خوب نیست اصلا خودتو اذیت نکن بعدا هر وقت حالت بهتر شد لطف کن اگه تونستی جوابمو بده🫠