2777
2789
عنوان

بارداری

533 بازدید | 60 پست

سلام. برای باردار شدن طبیعی چ چیزهایی رو رعایت کنیم تا سریعتر باردار شیم؟ و بعد پریود هر روز اقدام داشته باشیم؟ 

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
ولا ما پیشگیریم میکردیم و ۲بارناخواسته حامله شدم😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂هرروزم اقدام نداشتیم نمیدونم چطو ...

اخی عزیزمم 😍کوچولوهاتون چیه

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اولی رو خودمون خواستیم دخمل خانومه دومی رو ناخواسته بود بچم هنوزیکسال نبود حامله شدم ک سقطش کردم سومی هم بازناخواسته بود الان وقریبا ۴ماهه باردارم و اینم دخمل خانومه

اولی رو خودمون خواستیم دخمل خانومه دومی رو ناخواسته بود بچم هنوزیکسال نبود حامله شدم ک سقطش کردم سوم ...

چ خوب خدا حفظشون کنه 😍😍چن سالته

مرسی عزیزم۲۶🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من اولین ماه اقدامم باردار نشدم☹️

مداااام بگو من بچه نمیخوام نمیخوام بعد سفتو سخت جلوگیری کن با کاندو یهو میبینی دوماه بارداری.  ناراحت نشی گلم شرح حال خودمو دادم.

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
من اولین ماه اقدامم باردار نشدم☹️

میشی عزیزم منم واسه دختراولم ۲ماه نشدم فک میکردم نازاهستم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣🤣رفتم دکتریه امپول ازاد سازی تخمک بهم زد که همون ماه حامله شدم

مداااام بگو من بچه نمیخوام نمیخوام بعد سفتو سخت جلوگیری کن با کاندو یهو میبینی دوماه بارداری.   ...

نه عزیزم چ ناراحتی 😂

باید قبلش بری پاپ اسمیر بدی و یه چکاپ کامل بدی  سه ماه فولیک اسید بخوری و  بدون استرس و اضطراب رابطه برقرار کنی بهتره  سریعا حموم نری  نیم ساعت بعدش بری 

من دوماهه اقدامم امروز موعدمه ‌یه بی بی زدم تا ۱۰دقیقه که منفی بود اعصابم نکشید تیکه تیکش کردم انداختم آشغالی 

مولتی ویتامین هم خودم و هم شوهرم میخوردیم. اسید فولیک و آهن هم خودم و هم شوهرم میخوردیم. هر روز یه قاشق عسل میخوردیم. بعد اقدام پاهامو میگرفتم بالاو یه ربع تکون نمیخوردم. 

روز تخمک گذاری یه هفته بعد از پریودیه. پس دو سه روز قبل و دو سه روز بعد باید یک روز درمیون رابطه داشته باشید. رابطه هر روز خوب نیست . اسپرم رو ضعیف میکنه.

میشی عزیزم منم واسه دختراولم ۲ماه نشدم فک میکردم نازاهستم🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤣🤣🤣🤣🤣رفتم دکت ...

منم ماه دومم امروز موعدم بود بی بی زدممنفی بود سر ده دقیقه انداختم آشغالی به صورت تیکه پاره 

مداااام بگو من بچه نمیخوام نمیخوام بعد سفتو سخت جلوگیری کن با کاندو یهو میبینی دوماه بارداری.   ...

یعنی با کان جلوگیری میکردی همیشه؟چ خوب من یه پسر دارم ولی خیلی دوس دارم اینجوری ناخواسته باردار بشم