2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 60 پست
فقط تو پنجره باروری اقدام کن زیاد اقدام کردن خودش دلیل باردار نشدنه تو مایع م نی ماده وجود داره که ب ...

شما بارداری گلم؟ چن وقت اقدام بودی

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=263981175]ان شاالله خدا نگاه همه منتظرا کنه بعدم به منو شما هم اگه صلاح هس بده دعا کنید منم باردار بشم و دوقلو ...[/QUOTEانشالله خدا دامن همه چشم انتظارارو سبز کنه

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
کاش برای منم همینطور برعکس باشه و‌باردار باشم دعا کن توروخدا این ماه کلی درد زیر شکمی کشیدم من ۳۰ سا ...

انشالا این ماه باردار میشیم. دکتر رفتی شما

ایشالا ب امید خدا باردار میشی فقط بیخیال باش استرس نداشته باش مطمن باش میشی

انشالله دعا کن شما 🥺😍

دوره هام 32_33روزست

روزهای تخمک گذاریت رو باید حساب کنی خودت هم متوجه میشی معمولا محدوده تخمک گذاری اون سمتی که تخمک میخواد ازاد  بشه تخمدان درد میگیره ترشحات شفاف و رقیق میشه تو همون بازه زمانی اقدام کن میتونی از کیت تخمک گذاری هم استفاده کنی روزی که کیت دو خط پررنگ شد تخمک گذاریته از سه روز قبل تا سه روز بعدش اقدام کن 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑
مداااام بگو من بچه نمیخوام نمیخوام بعد سفتو سخت جلوگیری کن با کاندو یهو میبینی دوماه بارداری.   ...

این منم که😂😅

اگر با ۵ نفر سختکوش بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر ثروتمند و موفق بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر مثبت و خوش بین بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر نا امید و افسرده بگردی، تو ششمی خواهی بود؛اگر با ۵ نفر بی هدف و بی انگیزه بگردی، تو ششمی خواهی بود

[QUOTE=263981927]روزهای تخمک گذاریت رو باید حساب کنی خودت هم متوجه میشی معمولا محدوده تخمک گذاری اون سمتی که تخمک میخ ...[/QUOTماه پیش همون اولین اقدامم تخمدان چپم خیلی درد میکرد 🥺

خانما برام دعا کنید باردارشم خیلی محتاج دعام

انشالله عزیزم

اره عزیزم من ماه دوم باردار شدم 

نی نیت چیه🥺😍😍😍

انشالا این ماه باردار میشیم. دکتر رفتی شما

انشالله اره رفتم گفت مشکلی نداری ولی همش میگم نکنه دقیق نگاه نکرده.  شنبه صبح منفی بشه میرم یه دکتر دیگه من وقت برای از دست دادن ندارم ۶ ماه تو سن من عادیه که ۲ ماهش گذشت