2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 533 بازدید | 60 پست
انشالله اره رفتم گفت مشکلی نداری ولی همش میگم نکنه دقیق نگاه نکرده.  شنبه صبح منفی بشه میرم یه ...

میدونی اصلا باردار اینقد سخت شده ک ربطی به سن نداره و هر چقدر زودتر پیگیر باشه ادم بهتره

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
میدونی اصلا باردار اینقد سخت شده ک ربطی به سن نداره و هر چقدر زودتر پیگیر باشه ادم بهتره

نمیدونم والا اگر مشکلی مثه تنبلی و‌کیست داشته باشم میرم مطب و رو سرش خراب میکنم سه بار ازش پرسیدم خانم دکتر مشکلی ندارم تخمدان رحم سالمه گفت بله. پاپ اسمیر سالمه گفت بله به خدا که زن بودن ینی همش استرس. 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیدونم والا اگر مشکلی مثه تنبلی و‌کیست داشته باشم میرم مطب و رو سرش خراب میکنم سه بار ازش پرسیدم خا ...

اره واقعا. دعا کن توام زودتر باردار شیم. چن ساله ازدواج کردی

_نـیست در دیـدهٔ مـا مـنـزلـتـی دنـیـا را ؛ مـا نـبـیـنـیم کـسـی را که نـبـیـند مـارا.. 💜_ قشنگم.. من و بابایی بی صبراته منتظر اومدنتیم..🧡
تو دیگه گیراییت خیلی بالاس 😂دولایش کن اون وامونده رو🤣🤣

شانسم بد بود وگرنه برا بارداریام هفت هشت ماه سخت اقدام میکردم تا باردار میشدم   ولی الان که کلا قصد نداشتم دیگه بچه بیارم با جلوگیری با کیست تخمدان باردار شدم  

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
آره گلم سومیو    

ماشاالله خدا حفظشون کنه اشکال نداره عزیزم اینا نعمتا و هدیه های خداس میدونم ت  این اوضاع مملکت خیلی سخته بچه زیاد و خرج ...ولی خدا حواسش بهتون هس راستش منم یکی دارم خیلی دوس دارم بچه دومم بیارم بچهات چی ان راستی؟

ماشاالله خدا حفظشون کنه اشکال نداره عزیزم اینا نعمتا و هدیه های خداس میدونم ت  این اوضاع مملکت ...

خیلی سخته اصلا به سه تا فکرم نمیکردم.دختر.پسر.دختر.

عجب بیهوده تکراریست دنیا....مهربان باشیم٬هزینه نداره
هنوز معلوم نیست سه روز دیگه میرم ان تی

انشالله بسلامتی دنیا بیاد

انشالله تو این چندروزه معلوم بشه نی نی داریم   نزدیک ۴ ساله عزیزم  با عقد بخوام حساب ...

خوشبخت باشید ایشالا ی عمر کنار هم خوش باشید و ی نی نی خوشگل هم ب جمعتون اضافه بشه

خوشبخت باشید ایشالا ی عمر کنار هم خوش باشید و ی نی نی خوشگل هم ب جمعتون اضافه بشه

انشالله عزیزم همچنین مرسی از محبتت شما چند وقته ازدپاج کردین شوهرم که میگه آی خدا یه دوقلو بده  ما یهو ۴ نفره بشیم ولی میدونی این ماه گفت تورو خدا جون من پریود نشیا نمیدونه امروز بی بی زدم منفی شده