2777
2789
عنوان

عمل بینی

136 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من یه خواهری دارم ۲۵ سالشه و بینیش یکم قوز داره 

بعد داخل جمع فامیلی همش یه عده بهش میگن چرا عمل نمیکنی و اینا 

ینی همش انگار به تمسخر میگیرنش

بعد داخل جمع دوستاشم بهش میگن برو عمل کن

ولی خواهره من بنا به دلایلی اصلا تصمیم به عمل نداره ینی دلش نمیخواد عمل کنه

حالا به نظر شمادیگران اجازه تمسخرش رو دارن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه ،من خودم عمل کردم ولی بعدش پشیمون شدم اخه باخودم گفتم من همینم که هستم اصلا ب کسی چه ربطی داره که ...

بله کاملا درسته

نمیدونم واقعا چرا اینجوریه ینی داخل ایران بیشتز این رفتارا هست

من فکر نمیکنم کشورای دیگه انقدر به این چیزا اهمیت بدن

نه عزیزم  ولی از اطرافیان زیاد دیدم مثلا دختر عموم عمل کرد بعد پشیمون شد میگفت همون بینی قبلیم ...

آره 

ولی چقدر شما فامیل دارید ها به تاپیکهات نگاه میکردم همش از دور و بر فامیلت تاپیک زدی ؟ باحاله نه؟!

مردم شهری که  در آن همه میلنگند..به کسی که راست راه میرود میخندند😏

اینم بگم به نظرم اصلاً ربطی به بقیه نداره 😐 اینکه یه نفر قوز بینی داشته باشه یا هر ویژگی ظاهری دیگهای، دلیل نمیشه بقیه هی بهش بگن «برو عمل کن» یا تو جمع مسخرهش کنن. عمل بینی باید تصمیم خود آدم باشه، نه چیزی که فامیل و دوستا براش تعیین کنن. حتی اگه خودش از بینیش خوشش نیاد، باز هم انتخاب اینکه عمل کنه یا نکنه کاملاً با خودشه. من خودم برای عمل حدود ۳،۴ ماه تحقیق کردم و آخرش چون خودم واقعاً میخواستم انجامش دادم نه اینکه کسی مجبورم کرده باشه. به خواهرتون بگید تا وقتی خودش نمیخواد، اصلاً لازم نیست به حرف بقیه اهمیت بده 🤍

دکترمم گفتم مرادیان بود

والا به نظرم تا خودش نخواد اصلا نباید کسی بهش بگه برو عمل کن 😕 من خودم قبل عمل کلی روی این قضیه فکر کردم و آخرش چون خودم میخواستم رفتم سراغش نه اینکه کسی بهم گفته باشه.

من پیش دکتر بشارتیزاده عمل کردم حدود دو سال و خوردهایه گذشته و از نتیجهم راضیم. چیزی که برای من خیلی مهم بود طبیعی بودن فرم و تناسبش با صورتم بود نمیخواستم یه بینی خیلی سربالا یا مصنوعی داشته باشم. ولی واقعاً این انتخاب باید مال خود آدم باشه، حتی اگه از نظر بقیه قوز بینی داشته باشه