قبلش چکاپ برو که عفونت نداشته باشی میتونی دکتر هم بری که ویتامین و فولیک اسید بهت بده، کیت بارداری هم میتونی بخری که زمان تخمک گذاری رو نشون میده و در اون ایام احتمال بارداری افزایش میده حدود روز ۱۰ تا ۱۵
اما ۰۰۰منی که ۴ونیم سال هس منتظرم واسم دعا کنید خدا اگه صلاح بدونه منم لایق مادر شدن باشم به منم بچه بده 😔😔
😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰ سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم مطمئنم همین طور که من میخواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا
فقط تو پنجره باروری اقدام کن زیاد اقدام کردن خودش دلیل باردار نشدنه تو مایع م نی ماده وجود داره که باعث انقباضات رحم میشه و بعد از تخمک گذاری اگر زیاد اقدام کنی باعث عدم لانه گزینی میشه اگر پریودت منظمه ۲۸روزه هست از روز ۱۰تا ۱۸دورت یک روز در میون اقدام کن بعدش دیگه جلوگیری کن بعد اقدام سریع بلند نشو حداقل نیم ساعت دراز بکش استرس داشتن هم مانع بارداری میشه
تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز/میکشم ناز یکی تا به همه ناز کنم👑
ان شاالله خدا نگاه همه منتظرا کنه بعدم به منو شما هم اگه صلاح هس بده دعا کنید منم باردار بشم و دوقلو باشه تا جبران این چن سال که سختی و غصه خوردم بشه
😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰ سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم مطمئنم همین طور که من میخواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا