2821
2789
عنوان

شب یلدا

2669 بازدید | 64 پست

شب یلدا مهمان داریم اما من اصلا اصلا خوشم ازشون نمیاد حوصله ندارم خودشون خودشون و دعوت کردن از الان با خواهر موندیم چطور باید تحمل کنیم 😭😭

اصلا نمیدونم چرا حوصله هیچکس و‌هیچکاری ندارم اصلا دل و دماغ ندارم موندم چطور تحمل کنم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چکارتونه چرا خوشتون نمیاد؟؟ شاید خوش گذشت منم شب یلدا جایی نداریم بریم میخواستم برم خونه هالم ک خالم گفت به شوهرت بگو ببرتت خونه خواهرت متوجه شدم ک دوست نداره من برم خونش منم تصمیم گرفتم هیچجا نرم 

وا چرا

نمیدونم با اینکه همش میان خونه من و با من حرف میزنن میخندن ..شاید چون فامیلاشون میان خواستن ما نباشیم ..خونه مامانم ک یه شهره دیگه اس ..خونه پدرشوهرم ک جو خیلی سنگین و بدی داره و من ناراحت میشم 

والا من از خدام بود بشینم خونه راحت یه شب خونه مادرشوهر که باید کلی هم کمک کنیم و کار کنیم یه شبم خونه مامانم که همیشه هم باید هماهنگ کنم که تو یه شب نیوفته که ناراحت نشن🤦‍♀️

میتونم مادر خوبی باشم
والا من از خدام بود بشینم خونه راحت یه شب خونه مادرشوهر که باید کلی هم کمک کنیم و کار کنیم یه شبم خو ...

چقد اینجور مراسم ها آدم رو‌کفری میکنن..بخاطر دو خانواده

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️