2777
2789
عنوان

شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 2669 بازدید | 64 پست

یدونه سفره یلدایی بچینید برای دل خودتون اونام میان لذت می برن چند ساعته زود تموم میشه.کی هستن از خانواده باباته؟  

خدایا شکرت.اینجا ینفرو فقط میشناسم اونم کاش نمی شناختم اعصابم راحتتر بود.برو بابا.....خودتی

واقعا همینه... هرسال همه جمع... چخبره بابا خونه خوبه گاهی مام دقیقا مثل شماییم

منم دوس دارم خونه مون باشم ،نه برم جایی نه مهمون بیاد اما دختر خونه م و اختیار کامل ندارم ،کاش دیگه راحت شم ،مستقل شم،خسته م  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ما امسال جایی نمیریم میخوام انار ونون خامه ای بخرم ی شام خوشمزه هم درست کنم بشینم سریالامو ببینم😁

شام چی میخوای درست کنی

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   

من آرزومه یه سال شب یلدا یکی مارو دعوت کنه بریم مهمونی 😕 مادربزرگم که اصلا مهمون راه نمیده تو خونش بقیه فامیلم فقط دوس دارن بیان ولی جبرانو بلد نیستن 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
منم دوس دارم خونه مون باشم ،نه برم جایی نه مهمون بیاد اما دختر خونه م و اختیار کامل ندارم ،کاش دیگه ...

والا مام دختر بودیم همینو می‌خواستیم ولی باز چهارتا غر میزدیم خالی می‌شدیم الان که فقط شوهرا میگن خونه مادرمون غر ام نمیشه زد 

یلدامیخوام فقط اناروتخمه بگیرم

واقعا هزینه ام بالا میافته چون به غیر غذا باید تنقلات هم بگیری الان هم که قیمت همه چی سر به فلک کشیده دلم خیلی برای پدرم میسوزه با این خرج گروه همش به مامانم میگم همه چی و ساده بزار زیاد تجملاتی نباشه

وای خانواده شوهرم منو میگی انگار آفرین به تو که تونستی حرفتو بهشون بفهمونی من که درگیرم همیشه  ...

خیلی اذیت کردن..شوهرم اصلاااا قدرت نه گفتن نداره..

بعد یه سال هم خودشون اومدن سال تحویل خونمون.در حالی ک ما میگیم کوچیکترا برن خونه ی بزرگ تر ها.بعد قشنگ اول خاله و عمه های شوهرم رو رفتیم سر زدیم..مهلت نمیدادن حتی فکر کنیم..

بعد چون رفتم خونه ی بابام و نرفتیم دیدن مهموناشون قیامت بپا کردن..تازه خانوادگی میگفتن نباید روزای اول عروس بره  خونه ی باباش..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
والا مام دختر بودیم همینو می‌خواستیم ولی باز چهارتا غر میزدیم خالی می‌شدیم الان که فقط شوهرا میگن خو ...

الان م من همین م ،باز طرف بابام بهتره یِ مادرِ تعصبی رو خانواده ش دارم که نمیشه حرف زد بهش ،اصن خسته م از مجردی و مشکلات ش ،نمیگم متاهلی گل و بلبلِ ولی به هر حال یِ تغییر اوضاعِ برا شرایط من که درگیر شدم زیاد حداقل خوبه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز