2777
2789
عنوان

شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 2669 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصن دیگه رسم چیپی شده یلدا وعیدو،، اصن دیگه بی معنی شده بو قدیمونمیده،، بعدم این دوره زمونه نه کسی پ ...

من خودم دقیقا این نظر و دارم با ور می‌کنی ما دعوت نکردیم خودشون گفتن میان ما دعوت نکردیم با این همه خرج دلم برای بابام خیلی میسوزه بخدا خودشم گفت پول پس انداز کردیم برای چیز دیگه آیی حالا یه مقدارش و باید خرج کنه برای همین مهمانی اجباری آخه بابا ی من کارمنده مگه یه کارمند چقدر حقوق میگیره که تازه نصف هم می‌ره پای هزینه قسط و این چیزا

چکارتونه چرا خوشتون نمیاد؟؟ شاید خوش گذشت منم شب یلدا جایی نداریم بریم میخواستم برم خونه هالم ک خالم ...

اتفاقا برعکس تصمیم گرفتی برو خونه مادرت، خواهرت، برادرت یا اصلا دعوت کن شلگب یلدات رو هرچند کم اما با صفا برقرار کن، نذار بخاطر یه حرف عمرت بگذره به امید یلدای بعدی که شاید باشه شاید نباشه

شب شراب نیارزد به بامداد خمار

امسال قصد نداریم یلدا بگیریم

دیگه دل خوشی نمونده

من مرد متاهل و سن بالام این پنجمین کاربری که میزنم از سال 97 نی نی سایت میام خدا رو شکر مشکلی هم ندارم بیشتر جهت سرگرمی میام اگر کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم چهار تا کاربری قبلیم هم فقط بخاطر دلسوزی و دفاع از حق تعلیق شده هیچ وقت بخودم جسارت مزاحمت و توهین به کسی رو نمیدم به امید روزهای بهتر و سربلندی همه ایرانیان بخصوص خانم ها از جمله خانمم و دخترم

منم بايد بريم خونه مادرشوهر همه جمع ميشن

دو تا نيش و كنايه هم ميزنن به ادم و هيچي ديگه

كاش از ما دور بودن خونه ميشستيم

با صد فریب و حیله😈 عکسش به ماه دیدیم 🌚نقد را به نسیه دادیم 💵در تب بخواب رفتیم

2790
2778
2791
2779
2792