2777
2789
عنوان

شب یلدا

2669 بازدید | 64 پست

شب یلدا مهمان داریم اما من اصلا اصلا خوشم ازشون نمیاد حوصله ندارم خودشون خودشون و دعوت کردن از الان با خواهر موندیم چطور باید تحمل کنیم 😭😭

اصلا نمیدونم چرا حوصله هیچکس و‌هیچکاری ندارم اصلا دل و دماغ ندارم موندم چطور تحمل کنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چکارتونه چرا خوشتون نمیاد؟؟ شاید خوش گذشت منم شب یلدا جایی نداریم بریم میخواستم برم خونه هالم ک خالم گفت به شوهرت بگو ببرتت خونه خواهرت متوجه شدم ک دوست نداره من برم خونش منم تصمیم گرفتم هیچجا نرم 

وا چرا

نمیدونم با اینکه همش میان خونه من و با من حرف میزنن میخندن ..شاید چون فامیلاشون میان خواستن ما نباشیم ..خونه مامانم ک یه شهره دیگه اس ..خونه پدرشوهرم ک جو خیلی سنگین و بدی داره و من ناراحت میشم 

والا من از خدام بود بشینم خونه راحت یه شب خونه مادرشوهر که باید کلی هم کمک کنیم و کار کنیم یه شبم خونه مامانم که همیشه هم باید هماهنگ کنم که تو یه شب نیوفته که ناراحت نشن🤦‍♀️

میتونم مادر خوبی باشم
والا من از خدام بود بشینم خونه راحت یه شب خونه مادرشوهر که باید کلی هم کمک کنیم و کار کنیم یه شبم خو ...

چقد اینجور مراسم ها آدم رو‌کفری میکنن..بخاطر دو خانواده

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز