2821
2789
عنوان

شب یلدا

2669 بازدید | 64 پست

شب یلدا مهمان داریم اما من اصلا اصلا خوشم ازشون نمیاد حوصله ندارم خودشون خودشون و دعوت کردن از الان با خواهر موندیم چطور باید تحمل کنیم 😭😭

اصلا نمیدونم چرا حوصله هیچکس و‌هیچکاری ندارم اصلا دل و دماغ ندارم موندم چطور تحمل کنم

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چکارتونه چرا خوشتون نمیاد؟؟ شاید خوش گذشت منم شب یلدا جایی نداریم بریم میخواستم برم خونه هالم ک خالم گفت به شوهرت بگو ببرتت خونه خواهرت متوجه شدم ک دوست نداره من برم خونش منم تصمیم گرفتم هیچجا نرم 

وا چرا

نمیدونم با اینکه همش میان خونه من و با من حرف میزنن میخندن ..شاید چون فامیلاشون میان خواستن ما نباشیم ..خونه مامانم ک یه شهره دیگه اس ..خونه پدرشوهرم ک جو خیلی سنگین و بدی داره و من ناراحت میشم 

والا من از خدام بود بشینم خونه راحت یه شب خونه مادرشوهر که باید کلی هم کمک کنیم و کار کنیم یه شبم خونه مامانم که همیشه هم باید هماهنگ کنم که تو یه شب نیوفته که ناراحت نشن🤦‍♀️

میتونم مادر خوبی باشم
والا من از خدام بود بشینم خونه راحت یه شب خونه مادرشوهر که باید کلی هم کمک کنیم و کار کنیم یه شبم خو ...

چقد اینجور مراسم ها آدم رو‌کفری میکنن..بخاطر دو خانواده

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز