2777
2789
عنوان

شب یلدا

| مشاهده متن کامل بحث + 2669 بازدید | 64 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چکارتونه چرا خوشتون نمیاد؟؟ شاید خوش گذشت منم شب یلدا جایی نداریم بریم میخواستم برم خونه هالم ک خالم ...

اون شب با شوهرت برید یه سفره خونه. جو سفره خونه ها شب یلدا عالیه. موسیقی شاد و زنده و تم یلدایی دارن. هم دوتایی شام میخورید هم یه شب یلدا خوب کنار کلی ادم دیگه دارید

‏انگلیسی‌ها ضرب المثلی دارند با این مضمون : کسی که فقط لندن را دیده باشد؛ لندن را هم‌ نمیشناسد !               منظور این است که شما باید رم، پاریس و برلین را هم ببینی تا بتوانی بگویی لندن شهر خوبی هست یا نه...           «تک منبعی بودن» انسان را متعصب و خشک بار می‌آورد و عمق فهم او را به طرز عجیبی کاهش میدهد !
واقعا همینه... هرسال همه جمع... چخبره بابا خونه خوبه گاهی مام دقیقا مثل شماییم

میبینی چقدر بده از دور همه فکر میکنن چه خوشن دور هم جمع میشن ولی برای ما خانوما کلا دردسره

میتونم مادر خوبی باشم
اصلا از شب عید شب یلدا تعطیلات عید دل خوشی ندارم فقط برام اعصاب خوردی داره دلم میخواد هیچ جا نرم واق ...

دقیقا.......

خانواده ی همسرم خیلی اذیت میکردن..تا من پامو تو یه کفش کردم عید نوروز خونه ی بابام عید فطر خونه ی اونا..

چون میگفتن اول خودشون و فامیلاشون بعد اگه وقت شد عروس بره خونه ی باباش..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
اصلا از شب عید شب یلدا تعطیلات عید دل خوشی ندارم فقط برام اعصاب خوردی داره دلم میخواد هیچ جا نرم واق ...

من توام یا تو منی  

*** زندگی قانون باورها و لیاقت هاست، باور کن لایق بهترین هایی***
میبینی چقدر بده از دور همه فکر میکنن چه خوشن دور هم جمع میشن ولی برای ما خانوما کلا دردسره

واقعا من متنفرم از یلدا و عید.... بعد رقابت ام میافته کی چی بپزه کار بیشتر.... کاپ ع ن میدن انگار 

دقیقا....... خانواده ی همسرم خیلی اذیت میکردن..تا من پامو تو یه کفش کردم عید نوروز خونه ی بابام عید ...

وای خانواده شوهرم منو میگی انگار

آفرین به تو که تونستی حرفتو بهشون بفهمونی

من که درگیرم همیشه 

میتونم مادر خوبی باشم
چکارتونه چرا خوشتون نمیاد؟؟ شاید خوش گذشت منم شب یلدا جایی نداریم بریم میخواستم برم خونه هالم ک خالم ...

عزیزم آخه اصلا نمیتونم رفتار و اخلاقشون و تحمل کنم واقعا اصلا یه کارهایی میکنن دارن برای خودشون مهمان دعوت میکنن بیارن نباید بدون اجازه ما اینکار و کنن واقعا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز