2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

399 بازدید | 49 پست

ب شدت از نوار بهداشتی متنفر شدم ب خاطر حساسیت هایی ک برام ایجاد کرده... کاپ خریدم ولی ی مشکلی ک دارم خارج کردن برام سخته... ی حالت مکشی ایجاد میشه انگار ... نمیدونم ... خیلی کلنجار میرم تا در بیارمش ... این کاش استفاده ش راحت تر بود ... واقعا دوس ندارم از نوار استفاده کنم 😭😭😭

در جهانم همه تصویر خداوندی توست / آنچه تحویل نمودی همه از سنجش توست     

اوایلش قلق داره، اون حالت مکشی هم طبیعیه ولی زور نزن بهشش اول مکش رو ازاد کن بعد اروم درش بیار

اگه هم درد زیاد داری و اذیتت میکنه بیخیااش شو بابا

🦁دعاکنین منو مهیار بهم برسیم🌞دخترکی که عاشق است آن سوی جهان ایستاده با قلبی پر از امید میخندد زندگی میکند و صبورانه انتظار میکشد چون باور دارد روزی فاصله ها تمام میشود و او به مهیار میرسد............. 1405/5/15روزی ک برات اینو نوشتم اما از زبون شخص سوم برای خودم)))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عادت میکنیییی

خیلیا میگن ماه های اول سختشونه

ولی بعد عادی میشه

تجربه ی استفاده از تامپونو داری؟

کسی کمکم نکرده توی تاپیکم

من چون پیش خونواده زندگی میکنم نمیتونم موارد بهداشتی مورد نیاز برا استریل کردن کاپو انجام بدم و میخوام یه جاذبِ جدید امتحان کنم(همین کاپ) ولی نمیدونم اوکیه یا نه

دیروز برا اولین بار استفاده کردم ... هر بار رفتم کلا کمر ب پایینمو شستم ... اینا برام سخت نیس واقعا در برابر نوار ... فقط مشکل خارج کردن شو دارم ... خیلی سفته

عادت میکنییییخیلیا میگن ماه های اول سختشونهولی بعد عادی میشهتجربه ی استفاده از تامپونو داری؟کسی کمکم ...

میتونی کاپ رو با بتادین ضد عفونی بکنی اگه نخوای بجوشونی بعدم یه وقتی که بقیه نیستن این کار و بکن تو یه قوطی کنسرو بجوشون

الان نمیتونی در بیاری؟منم خیلی دلم میخاد امتحان کنم ولی میترسم عفونت کنم

ب سختی درش میارم

دیروز برا اولین بار استفاده کردم ... هر بار رفتم کلا کمر ب پایینمو شستم ... اینا برام سخت نیس واقعا ...

سرچ کن تو گوگل میاد ببین باید با انگشت شصت و اشاره کاپ رو به داخل فشار بدی دو طرف کاپ رو بگیر فشار بده که جمع بشه بعد در بیار وقتی یکدفعه بکشی بیرون چون خلأ ایجاد شده حالت مکش داره

موقع در آوردن باید یه گوشه کاپ رو فشار بدی که بره داخل بعد در بیاری نه اینکه همینجوری در بیاری

همون دیگه ... نمیره داخل ک بتونم بکشمش آخرش از قسمت پایین میکشم قسمت دم