2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 49 پست
آفرین یکی دوبار دونه های وحشتناک زدم هر چقدر رعایت میکنم باز حساسیت میدم با اینکه پوست حساسی ندارم.. ...

خواهش میکنم عزیزم . پد خیلی اذیت میکنه با کاپ اینقد راحتی که یادت میره من یه وقتایی پیش اومده یادم رفته اصلا در بیارم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نه اصلا کاملا باید بره داخل داخل خودش که راهنما داره بخون اصلا نترس به هیچ عنوان داخل بدن گم نمیشه ک ...

اع من اصن حرکات کگل رو درست نمیدونم چیه ... باید برم پی اش

در جهانم همه تصویر خداوندی توست / آنچه تحویل نمودی همه از سنجش توست     
خواهش میکنم عزیزم . پد خیلی اذیت میکنه با کاپ اینقد راحتی که یادت میره من یه وقتایی پیش اومده یادم ر ...

دقیقا ی حالت راحتی داره... ولی خب من امروز روز اونم بود یکم استرس کشیدم بار اول ک انقدر ترسیدم فک کردم باید برم دکتر زنان

خواهش میکنم عزیزم . پد خیلی اذیت میکنه با کاپ اینقد راحتی که یادت میره من یه وقتایی پیش اومده یادم ر ...

عزیزم ی سوال دیگه الان کلا راحتی با کاپ ... ینی مهمونی بری هم میزاری ... در آوردنش برات سخت نیس ؟ من امروز جایی بودم از ترسم نرفتم دستشویی خودمو رسوندم خونه ... ک با فراق بال ب کارو بارم برسم .. 🥲🥲🥲

عزیزم ی سوال دیگه الان کلا راحتی با کاپ ... ینی مهمونی بری هم میزاری ... در آوردنش برات سخت نیس ؟ من ...

نه مشکل ندازه خیای راحتم ببین باید تمرین کنی من یه دستم و تمیز میشورم بعد با دست چپ کاپ و در میارم خالی میکنم با دست راست شیر و باز میکنم کوچولو بعد شلنگ آب و میگیرم رو کاپ که تمیز بشه با همون دست چپ جا ميندازم یه دستی انجام میدم که دستم آلوده نباشه

و تکمیل حرفام بگم ک لباس مو در میارم برا خالی کردن کاپ و ب راحتی پد نیس برام ....برا شما هم همینطوره یا من اولشه اینجوریم

نه مشکل ندازه خیای راحتم ببین باید تمرین کنی من یه دستم و تمیز میشورم بعد با دست چپ کاپ و در میارم خ ...

چ راحت 👌👌👌خوش ب حالت ... زایمنت طبیعی یوده؟

نه مشکل ندازه خیای راحتم ببین باید تمرین کنی من یه دستم و تمیز میشورم بعد با دست چپ کاپ و در میارم خ ...

واای بازم ممنون این موقع صبح بودی و جواب دادی واقعا درگیر بود ذهنم ...

نه سزارین

امیدوارم مث خودت حرفه ای شم... منم سزارین ... و یکم ر ا ب ط ه هم برام دردناکه ... ممکنه مشکلم از آناتومی بدنم هم باشه ... ک باز امیدوارم نباشه ... 🥲🥲🥲

عادت میکنییییخیلیا میگن ماه های اول سختشونهولی بعد عادی میشهتجربه ی استفاده از تامپونو داری؟کسی کمکم ...

تامپون استفاده نکردم ... کاپم برا متاهل ها س عزیزم .. منم تجربم کمه نمیتونم الان درست راهنماییت کنم