2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 49 پست
سرچ کن تو گوگل میاد ببین باید با انگشت شصت و اشاره کاپ رو به داخل فشار بدی دو طرف کاپ رو بگیر فشار ب ...

قطر کاپ ی طرف ب اضافه ی دو تا انگشت ... اصن جا نمیشه ...راه نمیده ... برند کاپت چیه

در جهانم همه تصویر خداوندی توست / آنچه تحویل نمودی همه از سنجش توست     

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

همون دیگه ... نمیره داخل ک بتونم بکشمش آخرش از قسمت پایین میکشم قسمت دم

نه اشتباهه ببین بلد نیستی راه میفتی بعد دو ماه دو تا انگشت و مثل انبر که میخوای چیزی رو بگیری اونجوری ببر داخل فشار بده هوا خارج میشه راحت در میاد

نه اشتباهه ببین بلد نیستی راه میفتی بعد دو ماه دو تا انگشت و مثل انبر که میخوای چیزی رو بگیری اونجور ...

امیدوارم درس شه. الان ک ی پد برا محکم کاری گذاشتم دارم خودمو میخارونم... چطور 7 روز نوار تحمل کنم...

امیدوارم درس شه. الان ک ی پد برا محکم کاری گذاشتم دارم خودمو میخارونم... چطور 7 روز نوار تحمل کنم.. ...

کاپ و یاد بگیری درست استفاده بکنی اصلا سمت پد نمیری راحتی پد هم خارش میده هم عفونت و گرما و دونه های چرکی و ...

چرا کم کم دستت میاد من دو ماه اول مشکل داشتم بعد راه افتادم

ی چیز دیگه ... وقتی کاپ میاری خیلی نباید بالا ره درسته ... باید یکم بیرون باشه؟

خواهش میکنم ۱۵ دقیقه هر چیزی رو بزاری داخل بتادین ضدعفونی میشه شما کاملا آغشته بکن یه کم زمان بده ب ...

اشتباه تایپی دارم ... منظورم موقع گذاشتنه خیلی نباید هل داد ... یکم بیرون قسمت دمش درسته؟

ی چیز دیگه ... وقتی کاپ میاری خیلی نباید بالا ره درسته ... باید یکم بیرون باشه؟

نه اصلا کاملا باید بره داخل داخل خودش که راهنما داره بخون اصلا نترس به هیچ عنوان داخل بدن گم نمیشه کامل بده بالا و داخل ببین کاپ رو جمع کن با انگشت بعد حالت کگل میدی داخل خودت و جمع کن وقتی کاپ و گذاشتی باز حالتی که هوا رو خارج میکنی تو کگل انجام بده و دست بزن میبینی کاپ اصلا خمیدگی نداره یعنی صاف جا افتاده اونجوری محاله نشتی بده چند بار هم خودت حرکات کگل و انجام بده خودش درست جا میفته

کاپ و یاد بگیری درست استفاده بکنی اصلا سمت پد نمیری راحتی پد هم خارش میده هم عفونت و گرما و دونه های ...

آفرین یکی دوبار دونه های وحشتناک زدم هر چقدر رعایت میکنم باز حساسیت میدم با اینکه پوست حساسی ندارم... مرررسی گلی ک راهنمایی کردی