2777
2789
عنوان

شوهر غرغرو😡

587 بازدید | 71 پست

شوهرم مدام از غذاهام و آشپزیم ایراد میگیره

یه روز میگه غذا شوره یه روز میگه بی نمکه یه روز میگه جا نیفتاده یه روز میگه یه چیزی تو غذا کمه یا بوی دنبه میده و...... دیگه واقعا دارم دیوونه میشم

نه که تلاشم رو نکنم، تازه به خدا حس میکنم از استرس اینکه غذا بد نشه غذا و خراب میکنم

یعنی تعداد دفعاتی که غذا گذاشتم جلوس و تعریف کرده واقعا انگشت شماره

من مادر خودم چون مشغله زیاد داشت هم سر کار میرفت هم بچه داری میکرد واسه ناهار یا شام یه چیزی سر هم بندی میکرد ولی هیچوقت یادم نمیاد ما بچه ها یا حتی پدرم هیچ ایرادی به غذاهاش گرفته باشیم ولی همسرم حتی به اون هم ایراد میگیره البته فقط به من میگه

مادرشوهرم دستپختش خوبه ولی خب پیش میاد اونم گاهی غذاش ایراد داشته باشه

من نمیدونم چیکار کنم از دست این مرد اوایل ازدواجمون غذا که بد میشد و اون غر میزد خیلی ناراحت میشدم و عذرخواهی میکردم ولی الان فقط ساکت بهش نگاه میکنم

نمیدونم خودش خسته نمیشه؟؟ شاید اگه انقدر غر نمیزد منم استرسم کمتر میشد و غذام خوشمزه تر

دستپختم اصلا بد نیست والا هر موقع مهمون داشتم که از غذام تعریف کردن مخصوصا خواهر برادرام عاشق دستپختمن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه گوشت غذا بوی دنبه بده ایراد میگیره منم واسه اینکه بوی دنبه کمتر بشه ادویه زیاد میزنم میگه چرا انقدر ادویه زدی به خدا دیگه کلافه شدم اصلا خوبه دیگه آشپزی نکنم

اگه الکی ایراد میگیره خودت غذا درست کن بخور

بگو سلیقه تو دستم نیس

خودت درست کن من یاد بگیرم

❤️با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤️ 🙏لطفا درخواست ندین🙏

لنگه شوهر سابق منه تو همه چی ایرادگیر بود اخر شد طلاق بعد ۱۵ سال زندگی

شنگولای 1990 هستم از نی نی یار خواستم از اخطار مشکی که خودم خواستم تعلیقم کنه هرکاری کردم رفع تعلیقم کنه نکرد با یه کاربری دیگه اومدم.

اگه الکی ایراد میگیره خودت غذا درست کن بخوربگو سلیقه تو دستم نیسخودت درست کن من یاد بگیرم

وای به خدا کاش میشد همین کارو کنم

مثلا امروز ماکارونی گذاشتم خودم خیلی دوستش داشتم ولی اون آنقدر ایراد گرفت

اگه گوشت غذا بوی دنبه بده ایراد میگیره منم واسه اینکه بوی دنبه کمتر بشه ادویه زیاد میزنم میگه چرا ان ...

دنبه نریز ،سعی کن تو غذای گوشتی چ مرغ چه گوشت سرخ کامل کنی پیاز داغ هم فراون بریز تو غذا ،رب و روغنش هم زیاد کن غذارم بذار با شعله کم بپذه آبش هم خشک بشه زیاد نباشه ،زعفرون زیاد استفاده کن تو غذاها

چه بد اونجوری که شما اون چیزاییم که بلدین دیگه یادتون میره اصلا غذا به آدم نمیچسبه بهش بگو مهم اینکه ...

اصلا اینجور مردا گ. و. ه. ن. ادم بشو نیستن

شنگولای 1990 هستم از نی نی یار خواستم از اخطار مشکی که خودم خواستم تعلیقم کنه هرکاری کردم رفع تعلیقم کنه نکرد با یه کاربری دیگه اومدم.