سلام به همه ی خانمای گل، میدونستم اگه عنوان این باشه همه میان ببینن مادرشوهرم چی گفته بهم🤔
چرا وقتی نی نی سایتو باز میکنیم حدودا ۵۰ ۶۰ درصد پیاما درباره بدی خانواده شوهره؟ چرا انقد دغدغه های خانما این چیزاس؟
هروقت این پیامارو میخونم خیلی ناراحت میشم مثلا طرف تایپک میزنه امروز خواهرشوهرم اومد به من گفت این رنگ مو بهت نمیاد بعد همه میان میگن وای تو هم یه جوابی میدادی که بشینه سرجاش دیگه دخالت نکنه🤨
بعد اگه یکی دیگه بیاد بگه موهامو تازه رنگ کردم خواهرم اومد گفت رنگ مو بهت نیومده میان میگن خب خواهرته دلسوزته دوستت داره😊..حالا خودتون و مادرتون در جایگاه خواهرشوهر و مادرشوهر باشین به عروستون چیزی بگین پیش خودتون میگین نه ما از مهربونی گفتیم و منظوری نداشتیم ولی مادرشوهر و خواهر شوهرای خودتون همه بدن و همه حسودن و بدجنسن...
بعد تازه میاین میگین نمیدونیم چرا شوهرامون پشت مارو نمیگیرن بعد اگه برادر خودتون پشت عروس باشه میگین برادرمون بی چشم و روعه تا زن گرفت ما رو یادش رفت
خانما چرا اینجوری هستین؟
ایا از این که همیشه پر از رنجش و ناراحتی باشین لذت میبرین؟ از اینکه همیشه کینه دیگران رو به دل بگیرین و بدبین باشین لذت میبرین؟
بقیه حاظران چرا طرفو تشویق میکنید به جواب دادن و اتیش بیار معرکه میشین؟
حالا اگه دوست دارین من از روابطم با خانواده شوهرم میگم و اینکه چجوری هستم باهاشون