2777
2789

سلام به همه ی خانمای گل، میدونستم اگه عنوان این باشه همه میان ببینن مادرشوهرم چی گفته بهم🤔

چرا وقتی نی نی سایتو باز میکنیم حدودا ۵۰ ۶۰ درصد پیاما درباره بدی خانواده شوهره؟ چرا انقد دغدغه های خانما این چیزاس؟

هروقت این پیامارو میخونم خیلی ناراحت میشم مثلا طرف تایپک میزنه امروز خواهرشوهرم اومد به من گفت این رنگ مو بهت نمیاد بعد همه میان میگن وای تو هم یه جوابی میدادی که بشینه سرجاش دیگه دخالت نکنه🤨 

بعد اگه یکی دیگه بیاد بگه موهامو تازه رنگ کردم خواهرم اومد گفت رنگ مو بهت نیومده میان میگن خب خواهرته دلسوزته دوستت داره😊..حالا خودتون و مادرتون در جایگاه خواهرشوهر و مادرشوهر باشین به عروستون چیزی بگین پیش خودتون میگین نه ما از مهربونی گفتیم و منظوری نداشتیم ولی مادرشوهر و خواهر شوهرای خودتون همه بدن و همه حسودن و بدجنسن...

بعد تازه میاین میگین نمیدونیم چرا شوهرامون پشت مارو نمیگیرن بعد اگه برادر خودتون پشت عروس باشه میگین برادرمون بی چشم و روعه تا زن گرفت ما رو یادش رفت  

خانما چرا اینجوری هستین؟

ایا از این که همیشه پر از رنجش و ناراحتی باشین لذت میبرین؟  از اینکه همیشه کینه دیگران رو به دل بگیرین و بدبین باشین لذت میبرین؟

بقیه حاظران چرا طرفو تشویق میکنید به جواب دادن و اتیش بیار معرکه میشین؟ 

حالا  اگه دوست دارین من از روابطم با خانواده شوهرم میگم و اینکه چجوری هستم باهاشون

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون مادرشوهر بده

چرا بده اخه این همه سال بچشو بزرگ کرده بعد تقدیمش کرده به تو 

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
منم دارم کم کم از مادر خودم در آینده میترسم

همیشه راهنماییش کن عروساشو ناراحت نکنه تا احترامش باقی بمونه 

خواهرشوهر و مادرشوهر چه کار مثبتی کردن در حق آدم ؟ زحمت کشیدن برای ما؟ بزرگمون کردن؟ پس بیخود میکنن نطر میدن که رنگ موهات بده

برن واسه دخترای خودشون نطر بدن

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

آخ آخ آخ... راست میگی خواهر، چندروز پیش تو یه تاپیکی گفتم عاشق مادرشوهرمم،همه مسخرم کردن

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤

همش به نوع تربیتی آدم برمیگرده و اینکه آدما از خونواده خودشون عموما چیزی ب دل نمیگیرن ولی از خانواده همسر همه چی به دل میگیرن

یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند