2777
2789
عنوان

وای بچه ها بیاین ببینین مادرشوهرم چی بهم گفت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 63 پست
امان از ذات بد.من مادرشوهرم تاکیدش رو اینه من چاقم و..به رو میاره.درصورتی که نیستم.اینطور آدم رو بای ...

خب دیگه طرف وقتی خودش باعث میشه عروس بهش بی ادبی کنه 

خب دهنت ببند برای خودت احترام بساز

برای اینکه بیکارن عزیزم،ادم وقتی کاری نداشته باشه فکرش درگیر چیزایی میکنه که مشغله داشته باشه اونوقته که همه بهش بدهکارن 

خدانکنه اونی که تاپیک میزنه خودش خواهرشوهر نباشه ینی تمام خواهرشوهرای دنیاااا میشن دشمن خونیش

🔮اسمم آتاناز🔮                                                              آدم گِل بود و از فوت خدا زنده شد...برای جون بخشیدن به اون گِل روحش بهش داد..،اینو یادت باشه تو فرزند آدمی و روح خدا تووو وجودت حالا بیا دنیا رو قشنگتر کن❤️.             اگر آدما به این فکر کنن و باور کنن حتما دنیامون قشنگتر میشه🤍♥️                                                                     عجبــ 🌊🔮🖤🌍            عجــبـ🥲💲✋🏻🧑🏻‍💻🏦

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امان از ذات بد.من مادرشوهرم تاکیدش رو اینه من چاقم و..به رو میاره.درصورتی که نیستم.اینطور آدم رو بای ...

مادرشوهر من همیشه بهم میگفت خیلی لاغری لباس بهت نمیاد یکمی چاق شو، منم همیشه میخندیدم میگفتم هرچی میخورم چاق نمیشم خب چه کنم! الان چاقتر شدم کیف میکنه

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
میدونین چیه بچه ها  من میگم ادم باید ببینه اون کسی که میرنجونش خودش تو چه شرایطی زندگی کرده چه ...

همین؟

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!
خب دیگه طرف وقتی خودش باعث میشه عروس بهش بی ادبی کنه  خب دهنت ببند برای خودت احترام بساز

بخدا فقط انرژی منفی میده.کیف خریدم میگه بهش میاد بیست هزار خریده باشی...حالا من عروس بدددددد.تو‌چرا اینطوری.چرا آنقدر بدجنسی

خدایا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزیست که در تقدیرش نیست

مادرشوهر من یه عفریته است هیچ وقت منو آدم حساب نمیکنه 

بهم تهمت زده، پیش شوهرم همش بدمو میگه، همش تو زندگیم دخالت میکنه به کوچیک ترین و خصوصی ترین مسائل 

خودشو همه کاره ی زندگیم میدونه.. خواهرشوهرام همینن مخصوصا یکیشون که شدید بهم حسادت میکنه 

اگه باهام خوب بودن من صد برابر خوب تر بودم 

نعره هیچ شیری خانه ی چوبی را خراب نمیکند،من از رفتار بی سر و صدای موریانه ها میترسم.
موافقم.من خودم سال اول ازدواج به این نتیجه رسیدم بدجنسی از خودمه نه از اونا😅یادمه یه لباسی خریده بو ...

احسنتتتتت

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
مادرشوهر من همیشه بهم میگفت خیلی لاغری لباس بهت نمیاد یکمی چاق شو، منم همیشه میخندیدم میگفتم هرچی می ...

خب عزیزم من چاق نیستم..دخترش یه شکم بزرگ داره میگه شکم تو اندازه ی اون نیست

ای بابا بذار بگه  تا بوده همین بوده  بگو شما فکر کنید من چاقم  مهم نظر همسرمه که ع ...

من میخندم جواب نمیدم..ولی نمیشه صمیمی شد..همیشه هم احترامش دارم

بعد من رفتارای مادرشوهرمو میدیرم انقد ناراحت میشدم، حالا من تو خانوادم اصلا این چیزا نیست خب مادر و پدر من جای بچه های مادرشوهرم هستن و اومای امروز با سطح فکری بازن و به من سخت نگرفتن حالا فک کنید پوشش من راحت و مطابق میل مادرشوهرم نبود بعد همیشه منو نصیحت میکرد وای منو میگی دلم میخواست خودمو خفه کنم بعد بدتر لج میکردم ولی یکم که فکر کردم نشستم به زندگیش به گذشتش به تربیتش به پدر سخت گیر و بد اخلاقی که داشت فکر کردم با خودم گفتم چه توقعی داری از مادرشوهرت؟ انتظار داری تو رو درک کنه ؟ اون فقط داره از دلسوزی میگه این حرفارو 

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
ای بابا بذار بگه  تا بوده همین بوده  بگو شما فکر کنید من چاقم  مهم نظر همسرمه که ع ...

اگه بخواین وقت و فکر بزاریم واسه اینطور آدما باید سر ماه بریم دیوونه خونه

بعد کم کم هروقت حرفی میزد که به میلم نبود خیلی مودب دلایلمو میگفتم خیلی با متانت باهاش حرف میزدم و سعی میکردم تحت هر شرایطی احترامشو نگه دارم و با لبخند نظرمو میگفتم بهش 

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
میدونین چیه بچه ها  من میگم ادم باید ببینه اون کسی که میرنجونش خودش تو چه شرایطی زندگی کرده چه ...

افربن کمبودددد.مادرشوهر من خیلی کمبود داشته