خانما من به این باور رسیدم که رابطه جنسی برای مردا از همه چی مهمتره
بخدا قبلش فکر میکردم نه بابا مردایی هم هستن که چه رابطه داشته باشن چه نداشته باشن همیشه وفادار میمونن ذاتشون پاکه و فلان ولی نه همش چرت و پرت بود الان دیگه بهم ثابت شده مردا تنها چیزی که از زن میخوان همینه
چرند میگن که آی محبت میخوان آی غذای خوب میخوان آی ناز و نوازش میخوان آی حرفای قشنگ قشنگ میخوان نه بخدا همش مزخرفاته
یه خواهرشوهر دارم سه تا بچه داره شوهرش رفته زن دوم صیغه کرده ، خانواده شوهرم هیچی به من نمیگن من از شوهرم اینارو شنیدم چون جلسه گذاشته بودن راجع به زندگی خواهرشوهرم تصمیم بگیرن ، شوهرم میگه دامادمون گفته این همش درحال زاییدنه نه میتونه به من برسه نه دیگه توانشو داره دست بهش میزنم میگه آی اینجام درد میکنه آی حال ندارم آی خوابم میاد و فلان ، اگه نمیتونست مدیریت کنه بچه دار نمیشد من که گفتم از بچه خوشم نمیاد ولی اون گفت نه من مدیریت میکنم همه چیزو ولی الان بچه ها تا ساعت ۴ صبح گوشی به دست بیدارن ، میگه گفته بچه هات مال خودت پول پیش خونه هم مال تو پسرت بره کار کنه خرجتو بده من میخوام برم دنبال زندگیم و رفته پیش زن صیغه ایش ، گفته میمونی بمون نمیمونی برو طلاقتو بگیر
مردا اینن همیشه به فکر خودشونن ، تازه خواهرشوهرم گفته شوهره برای اون زن طلا و اینا میخریده اینو بعداً فهمیده ، لابد خوب بهش سرویس میده که براش طلا میخره دیگه