2777
2789
عنوان

وای بچه ها بیاین ببینین مادرشوهرم چی بهم گفت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 63 پست
نه میگفتن طلااااااق بگیر تمام 😂😂

آره فقططط طلاق😂

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
نه اتفاقا بجای کم محلی و دوری بجای اینکه زمینه ساز ناراحتیای بعدی باشی میتونی یبار خیلی اروم و مهربو ...

عزیزم من ۹سال ازدواج کردم دیگه شناخت نسبی دارم ازش؛اون حرفی رو بدون منظور نمیزنه..و فوق العاده سیاست انگلیسی داره..ونسبت به خدمتی که بهش میدی احترام و...میزاره یه جورایی اهل معامله هست.من هم بیش از این خدمت ازم برنمی‌آید.نه بحث می کنم باهاش نه چیزی..فقط سکوت و ارتباط کلامی کم..یه جورایی آگاهانه باهاش ارتباط دارم...از خصوصیاتش بگم من تولدو..یادم بود و کادویی در حداستطاعتم اوکی میکردم.اما خب او نه ..رفت شمال برای من یه کلوچه و ده سانت لواشک آورد.من چیزی میخرم مبارک و..اینا نمیگه..یا میگه چرا خریدی..دائم هم میگه من چیزی از جوانیم ندیدم.مادرشوهرم ال بود و...اینطور آدمی نیاز به مشاوره و روانکاوی داره رفتار من تاثیری تو رفتارش نداره

خدایا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزیست که در تقدیرش نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من ۹سال ازدواج کردم دیگه شناخت نسبی دارم ازش؛اون حرفی رو بدون منظور نمیزنه..و فوق العاده سیاست ...

بعضی از مادر ها مخصوصا قدیمی تر ها یجورایی وقتی پسرشون ازدواج میکنه احساس میکنن رقیب پیدا کردن و عروسو به چشم رقیب میبینن و ممکنه حسادت کنن یا زورشون بیاد محبت کنن یا رفتار های این چنینی داشته باشن بهترین چاره با اینجور مادرشوهرای با سیاست، سیاست متقابل داشتنه، ان شاءالله که بهتر میشه همه چیز 

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا
بعضی از مادر ها مخصوصا قدیمی تر ها یجورایی وقتی پسرشون ازدواج میکنه احساس میکنن رقیب پیدا کردن و عرو ...

بهش فکر نمی کنم.ایشون هم برن کنار بی محبتی های اشخاص دیگه

خدایا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزیست که در تقدیرش نیست