2777
2789
عنوان

وای بچه ها بیاین ببینین مادرشوهرم چی بهم گفت😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1018 بازدید | 63 پست

ازبس این خانواده شوهر خون به جگر عروس کردن من 13 ساله ازدواج کردم خیلی ارومم همیشه هم احترام گذاشتم ولی دریغ از یهذره محبت ازشون مخصوصا مادرشوهرم خیلی دوروئه حتی حسادت بچه خودشم میکنه تاجایی که میخوایم کاری کنیم چیزی بخریم شوهر میگه حواست باشه خانوادم نفهمن.دیگه ازشون بدم اومده 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرشوهر و مادرشوهر چه کار مثبتی کردن در حق آدم ؟ زحمت کشیدن برای ما؟ بزرگمون کردن؟ پس بیخود میکنن ...

چرا فک نمیکنین شاید از روی دوست داشتن نظر میدن مثلا من عروسمون میگم تو این جمع این حرفو نزن انقد دوسش دارم میدونم اون  جمع چه برداشتی دارن دوست ندارم رو سادگیش خودشو خراب کنه

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

اگر قرار باشه در این مورد نظر بدم ...من به عروسمون بی نهایت احترام میزارم خیلی دوستش دارم و همیشه میگم به برادرم بهترین و درست ترین  کاری که تو عمرت کردی ازدواج با این شخص بوده...همیشه هم از زیباییش تعریف میکنم..ابدا تو مساله ای دخالت نمیکنم...خونشون دو تا کوچه بالاتر از ماست ابدا سرزده و بدون دعوت خونشون نرفتم گفتم شاید مهمونی داره که من نباید بدونم...در نهایتش یه عروس ماه داریم خانم به تمام معنا...خوبی کن خوبی ببین ...احترام بزار احترام ببین...البته بعضیا کلا ذاتشون بده

من سه ساله باهاشون زندگی میکنم نه دخالت میکنم نه دخالت میکنن بدترین بحثها و حرفام پیش اومده نه من چیزی گفتم نه شوهرم گذاشته اونا چیزی بگن ،احترامشونم باید بگیری حتما یکبار بی احترامی بکنی دیگه یادشون نمیره

چرا بده اخه این همه سال بچشو بزرگ کرده بعد تقدیمش کرده به تو 

من نمیگم مادر شوهر بده 

ولی این حرف شما خیلی یه جوری بود

مگه مادر دختر بچه شو بزرگ نکرده که اینو میگید 

آدم خوب چه مادر شوهر چه مادر زن خوبش خوبه 

بدش بد

بستگی به اون آدم داره 

آدم وقتی عروس میاره یا داماد یه کم رو شخصیت خودش کار میکنه 

دختر یا پسر مردم رو نمیاره با حرفاش اذیت کنه

تاپیک آخرم بخونید.متوجه میشید بعضیا چقدر با اعصاب آدم بازی می کنند.اصلا هم مهم نیست که کی باشه..وقتی نفرت رو پخش می کنند توقع دارند چی بگیم.

خدایا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزیست که در تقدیرش نیست

تقدیم کرده به تو یعنی چی

بچه رو تو کوچه میذاشت پس؟؟؟ حتی اگه تو کوجه هم میموند بزرگ می‌شد

بچه آورده باید بزرگش کنه

بچه که به خواست خودش نیومده

در ضمن اون بچه به هر حال ازدواج میکنه

و هیچ تقدیم کردنی درکار نیست

اونی که ناراحته ، میتونه بچه ش رو تقدیم نکنه، ور دل خودش نگه داره

این که نشد دلیل 

خانواده دختر هم دختر بزرگ میکنن

باشه گردنت اسمم......با تو شیرینه حسم .....‌‌اینقدر قشنگه اون کارات که‌..‌.برات دود میکنم اسپند........‌

نمیدونم چرا همه دعوا دارن با خانواده شوهر جبهه میگیرن، بخدا اوایل ازدواجمون خواهرشوهرم با لحن و قیافه جدی برگشت بهم گفت بذار رک بهت بگم تیپت خیلی خزه،لباس مباس درست حسابی بگیر، منم لبخند زدم گفتم بیشترش سلیقه شوهرمه ولی چشم آبجی😊 حالا نی نی سایتیا اگه بودن جد و آبادشو میاوردن جلو چشمش

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
اماده کردم براتون بذارم 

درست میگی دوست عزیز

واقعا خیلی از رفتارها و صحبتهایی که مادرشوهر و خواهرشوهر دارن رو اگر مادر و خواهر خود آدم داشته باشه ازشون ناراحت نمیشیم.

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
من نمیگم مادر شوهر بده  ولی این حرف شما خیلی یه جوری بود مگه مادر دختر بچه شو بزرگ نک ...

امان از ذات بد.من مادرشوهرم تاکیدش رو اینه من چاقم و..به رو میاره.درصورتی که نیستم.اینطور آدم رو باید چه برخوردی باهاش کرد..من کم محلی می کنم و دوری 

خدایا یاری کند قلبی را که در آرزوی چیزیست که در تقدیرش نیست

من شوهر ندارم

احتمالا شماهم درگیر این ماجرا ها نشدی 

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن او خداوند⁩ناممکن‌ هاست ؛در حالی که تو بر ممکن گریه می‌کنی!!

میدونین چیه بچه ها  من میگم ادم باید ببینه اون کسی که میرنجونش خودش تو چه شرایطی زندگی کرده چه کمبود هایی داشته از لحاظ سطح سواد چجوریه مخصوصا کسایی که مادرشوهرشون مسنه،  مادرشوهر من ۴۴ سال از من بزرگتره توی خانواده ی سنتی مذهبی بزرگ شده که حتی جلوی برادراش هم روسری سرش میکرده و صمیمیت زیاد زن و مرد توی جمعو بد میدونه مثلا اگه شوهرم دست مینداخت دور گردنم یا یکم بهم محبتشو نشون میداد بدش میومد خب

و اگر بر تو ببندد همه ره‌ها و گذرها                                        ره پنهان بنماید که کس آن راه نداند…#مولانا

موافقم.من خودم سال اول ازدواج به این نتیجه رسیدم بدجنسی از خودمه نه از اونا😅یادمه یه لباسی خریده بودم مادرشوهرم چندبار گفت مبارکه چه قشنگه بت میاد.ایشالا کم کم یکمم پس انداز کنین چقد به من برخورد که حسودی میکنه.فرداش رفتم خونه مامانم .مامانم مبارکه هم نگفت گفت مگه تازه نخریده بودی؟چه خبره.یکم پس انداز کن.اومدم خونه گفتم مامانم راست میگه کاش پس انداز میکردم بعد یهو یادم افتاد همینو مادرشوهرم گفته بود چقد بم برخورده بود.ازون وقت هرچی که بگه مادرشوهر طفلکم اول فکر میکنم ببینم کس دیگه هم میگفت بم برمیخورد؟۹۹درصد مواقع میبینم نه.نتیجش شده ۱۵سال روابط عالی .دوستم دارن دوستشون دارم.گاهی هم چیزی میگن که ناراحت شم ولی میگم ۱۰۰۰بار گفته فدات شم حالا یبارم یه گلایه کرده آسمون خدا زمین نیومده که.والا اونام خیر زندگی بچشونو میخوان

موافقم.من خودم سال اول ازدواج به این نتیجه رسیدم بدجنسی از خودمه نه از اونا😅یادمه یه لباسی خریده بو ...

افریننن همینو میگممم دید خودمون خیلی بده