2777
2789

به روش فمتو اسمایل پرو عمل کردم ۷۰ میلیون

قیمت لیزیکو نمیدونم ولی مناسب تر از فمتوعه

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فمتو چه فرقی داره؟

فمتو دوران نقاهتش کمتره

روش عملش هم متفاوته برش کمتری نسبت به بقیه روشا داره

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

فمتو دوران نقاهتش کمترهروش عملش هم متفاوته برش کمتری نسبت به بقیه روشا داره

ببخشید میپرسم هرینه عمل رو خودتون دادین یا پدری همسری؟ چون خودم عذاب وجدان گرفتم اینقدر از بابام بگیرم

ببخشید میپرسم هرینه عمل رو خودتون دادین یا پدری همسری؟ چون خودم عذاب وجدان گرفتم اینقدر از بابام بگی ...

۵۰ تومنشو بیمه تکمیلی داد مابقیش هم به کمک خانواده

تکمیلی چی بودین نمره چشمتون چند بود؟

بیمه کوثر

۵/۷۵ و ۵/۵

هر نمره چشمی رو بیمه تکمیلی ساپورت میکنه؟ من اگر شخصی بیمه ام رو تکمیلی کنم میشه؟

نه عزیزم باید ۳ به بالا باشی

خویش فرما میتونی ولی خب اگه از طرف پدر یا همسر بیمه بشین مناسب تر در میاد یا اینکه محل کار بیمه تکمیلی رد کنه

من از طرف سرکارم بیمه تکمیلی شدم که رایگانه چیزی از حقوقم بابتش کم نمیکنن

نه عزیزم باید ۳ به بالا باشیخویش فرما میتونی ولی خب اگه از طرف پدر یا همسر بیمه بشین مناسب تر در میا ...

چن وقته عمل کردی؟ درد نداشتی بعدش؟ الان راضی هستی عوارضی چیزی نداشتی؟

چن وقته عمل کردی؟ درد نداشتی بعدش؟ الان راضی هستی عوارضی چیزی نداشتی؟

تازه عمل کردم یه ماه و نیم پیش تقریبا

نه اصلا فقط روز اول میسوخت و تا سه چهار ساعت نمیتونستم چشمامو باز کنم ولی بعدش اوکی شد

نه فقط یه وقتا چشمام خشک میشه که قطره و اشک مصنوعی داده بهم

در کل راضیم چون چند سال خیلی با عینک و لنز اذیت شدم

هرینه عمل شد ۷۰ یا با آزمایش ها؟

آزمایش که نداشت یه پذیرش شدم که عکس اینا میگرفتن که ببینن طبق ضخامت قرنیه چه نوع عملی مناسبه

اون یک و خرده ای تا دو تومن شد دقیقشو حضور ذهن ندارم

تقریبا ۷۲ تومن کلش شد