2777
2789
عنوان

دندون عقل😭

117 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها من دیروزعکس گرفتم از دندونام هنوز پیش دکترم‌نبردم ولی انگار دندون عقلم نیمه نهفتس و افقیه چون یکمی از لثم زده  بیرون ولی اصلا هیچ دردی ندارم بنظرتون باید جراحی شه؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاملا افقیه یا کجه؟ من دندون عقلم خیلی کج بود همینجوری کشیدن بدون جراحی

به وطنم حمله کرد برای تغییر نظام اما الان به التماس افتاده برای باز کردن تنگه 🇮🇷 از نشانه های درستی، نجابت و صداقت این نظام این است که بالاترین مقامش شهید است🖤 خدای خامنه ای از همه بزرگتر است شهید خامنه ای تا ابد نمیمیرد🖤🇮🇷 فرماندهانی که قرار بود ترور بشن رو دیدید؟ قدشان به تخته سیاه هم نمیرسید!🖤 و تو تسلیم ایران را به خوابت هم نخواهی دید🇮🇷 دو فرقه بهاییت و منافقین به شدت فعالند و پیوست روی زمین رژیم هستند؛هر بی وطنی که فارسی حرف زد ولی در خدمت رژیم متجاوز بود ایرانی نیست.لاخيره في الحياة من دوني هواك 💔تمامی دردهای بشریت با ظهور مهدی عجل الله تعالی فرجه الشریف درمان میشود 🌼 انگار دوباره فرعون خواب آشفته دیده است که اینطور دست به قتل عام کودکان میزند اما اینبار به دست مادرانشان(رواج سقط جنین در ایران! ایرانی که همیشه جلوی صهیون ایستاده است!) بانوجان! وقتی یزیدیان برای تحقیر حضرت زینب سلام الله علیها حجاب او را بر میدارند بدان که بدحجابی تحقیریست از سوی دشمنان

بله. مال منم همینجوری بود. جراحی کردم

تلاشتو بکن. اگر نشد، مصلحتی توش هست....🌷🌷🌷🌷بخند و شاد باش و بدون هرکسی سر راهت قرار میگیره، کمک میکنه به رشد کردنت. یا حالتو خوب میکنه و ویژگی مثبتشو یاد میگیری...یا حالتو میگیره و یادمیگیری اون طوری نباشی...🌷🌷🌷🌷

دندون عقل یکی از مشکلاتی ک ایجاد میکنه جای بقیه دندون هارو تنگ میکنه و بهشون فشار میاره

دندون ها نامرتب میشن و جلوه زشتی پیدا میکنن

اگر دندوناتون مرتبه،پیشنهاد میکنم با مشورت یک جراح بکشین

اگر دندوناتون نامرتبه،با دکتر ارتودنسی صحبت کنین شاید بتونه کاری کنه که نیاز به جراحی دندون عقلم نباشه بقیه هم مرتب بشن

اگه وضع مالی اوکی نیست کلا بکشید

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   
دندون عقل یکی از مشکلاتی ک ایجاد میکنه جای بقیه دندون هارو تنگ میکنه و بهشون فشار میاره دندون ها نا ...

اخه من بچه بودم دندونم ارتودنسی کردم ۴تا از دندون اسیابمو دکتر کشید چون دندون جلوم داشت کج میشد حالا نمیدونم این دندونه فشار میاره به بقیه دندونا یا ن

اخه من بچه بودم دندونم ارتودنسی کردم ۴تا از دندون اسیابمو دکتر کشید چون دندون جلوم داشت کج میشد حالا ...

تغیری ایجاد نشده توی دندونات؟یکم نامرتبی

روهم اومدن دندونا؟

به دکتر دندونپزشک بدون تخصص نشون بده

ببین مشکلی داره یا نه ممکنه کلا نیازی نباشه خطری برای بقیه دندونات نداشته باشه

حالا گیریم که غصه هم خوردی..گیریییم که گریه هم کردی..گیریم افسرده و داغونم شدی..مشکلت حل شد؟زندگیت روال شد؟          ..اگه امضامو باز کردی بخونی،این یه نشونه‌ست برای تو دوستِ من   بهت قول میدم بالاخره جایِ سختیای زندگیت،شادی و دلِ خوش بهت رو میکنه   یادت نره ما خدارو داریم 🥰 خدا هیچوقت دیر نمیکنه 🤍 رفیق اگه با امضام حالت یکمم بهتر شد برام یه صلوات بفرس یا دعا کن آرامش بهم رو کنه    اگه خواستی بگو تا منم دعا کنم دمتم گرم   
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز