2777
2789
عنوان

لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 32 بازدید | 19 پست
ببخشید شما ک اطلاعات دارید برای افزایش سایز سینه راهکاری هست بجز عمل! باباشگاه درست میشه یان

بله با استفاده از قرص یا ژل های سفت کننده و حجم دهنده 

قطره‌ای از باده‌های آسمان.......این جهان زندان و ما زندانی ان حفره کن زندان و خود را وا رهان.....آدمی مخفی‌ست در زیر زباناین زبان پرده است بر درگاه جان

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خب اینا مثل باد میمونه بعد بدنسازی رو رها کنی میخوابه یکسری هم ک میگن نخورین اصلا 

این فرهنگ غلظی ه 

شما که نمیخواید بدنسازیتون رو تا سطح بالا ببرید 

شما میخواید بدنسازی کنید در راستای اینکه مکمل به درستی تو بدن شما عمل کنه 

یه لینک یا دلیل بیاور که میگه استفاده از مکمل ها ضرر داره 

قطره‌ای از باده‌های آسمان.......این جهان زندان و ما زندانی ان حفره کن زندان و خود را وا رهان.....آدمی مخفی‌ست در زیر زباناین زبان پرده است بر درگاه جان
این فرهنگ غلظی ه  شما که نمیخواید بدنسازیتون رو تا سطح بالا ببرید  شما میخواید بدنسازی ک ...

ولی اینکه میگین با قزص وژل  سایزسینه افزایش میکنه فکرنکنم درست باشه چون تایید نشده تاحالا یا بصورت موقتی هست. میگن تنهاراهش عمله

ولی اینکه میگین با قزص وژل  سایزسینه افزایش میکنه فکرنکنم درست باشه چون تایید نشده تاحالا یا بص ...

گیاهی بنده به یکی دادم یک سال پیش یه ماه استفاده کرد جواب گرفت و هنوز بعد یک سال همونه