بچه ها واقعا کسی هست اینجا ب اندازه من لاغرباشه و بهیچ صراط مستقیمی چاق نشه؟ قدم ۱۶۸ وزنم ۴۸😓😓حداقل ۱۰کیلو کمبود وزن دارم. چندساله ازدواج کردم یکیلوهم چاقنشدم. قبل ازدواجمم همین بودم! خوردوخوراکمم خوبه.قرص چاقی هم نگید چون یبار سیپروخوردم فقط شکمم بزرگشد وقطعش کردم بعد همش عوارضه. راه حلی دارید شما! واقعا ر ی ده تو اعتمادبنفسم
ببخشید شما ک اطلاعات دارید برای افزایش سایز سینه راهکاری هست بجز عمل! باباشگاه درست میشه یان
بله با استفاده از قرص یا ژل های سفت کننده و حجم دهنده
قطرهای از بادههای آسمان.......این جهان زندان و ما زندانی ان حفره کن زندان و خود را وا رهان.....آدمی مخفیست در زیر زباناین زبان پرده است بر درگاه جان
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خب اینا مثل باد میمونه بعد بدنسازی رو رها کنی میخوابه یکسری هم ک میگن نخورین اصلا
این فرهنگ غلظی ه
شما که نمیخواید بدنسازیتون رو تا سطح بالا ببرید
شما میخواید بدنسازی کنید در راستای اینکه مکمل به درستی تو بدن شما عمل کنه
یه لینک یا دلیل بیاور که میگه استفاده از مکمل ها ضرر داره
قطرهای از بادههای آسمان.......این جهان زندان و ما زندانی ان حفره کن زندان و خود را وا رهان.....آدمی مخفیست در زیر زباناین زبان پرده است بر درگاه جان
ولی اینکه میگین با قزص وژل سایزسینه افزایش میکنه فکرنکنم درست باشه چون تایید نشده تاحالا یا بص ...
گیاهی بنده به یکی دادم یک سال پیش یه ماه استفاده کرد جواب گرفت و هنوز بعد یک سال همونه