2777
2789
عنوان

جواب سنوی قلب نی نی جانم😍🌱

1005 بازدید | 69 پست

سلام مامانای مهربون و خوشگل 

دیروز یکی از بهترین و قشنگ ترین روزای عمرم بود 

نوبت سنوی قلب داشتم و سراسر وجودم پر از استرس بود 

با توکل به خدا و خوندن آیه الکرسی سعی می کردم خودمو آروم کنم 

دل تو دلم نبود 

همش نگران بودم 

ولی وقتی نوبتم شد و دکتر چند ثانیه صدای قلب کوچولوشو پخش کردم یهو رفتم تو آسمونا 

با گریه از سر شوقم از خدا خواستم این حس قشنگ رو قسمت همه کنه 🤲🏻😭🌱😍

گفتم که حتما حس و حالمو اینجا ثبت کنم تا یادگاری بمونه برام از این روزهای شیرینِ توام با استرس های مادرانه ...

مامان جونم نیومده کل قلبمو گرفتی واسه خودت 

خیلی دوستت دارم ❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

آخ نی نی جانم خوش اومدی به وجود مامانت😍بسلامت دنیا بیاد 

چشم بد دور

؟🤱🏻اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیفاطِمَه وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَسِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُکَ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الحمدلله برا حال خوبت.ان شاالله سالم وصالح.برامنم دعا کن بتونم بچمو قبول کنم ودوسش داشته باشم.افسردگی پس از زایمان گرفتم

از اونی كه ميگفت به خاطرت با كُل دنيا ميجنگَم چه خبر؟هنوز داره ميجنگه يا شهيد شُد؟  

عزیزدلم خیلی مبارک باشه 😍😍😍 ان شاءالله سالم وسلامت باشه کوچولوی نازت منم هفته ی قبل رفتم ینو قلب درست حال قشنگ تو رو داشتم 😍😍😍 خدا رو هزار بار شکر

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿

مادر مهربون😍💞

مبارکت باشه🤩

إن شاء اللّٰه سالم و سلامت باشه و صحیح و سالم بدنیا بیاد 😃😍

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
الحمدلله برا حال خوبت.ان شاالله سالم وصالح.برامنم دعا کن بتونم بچمو قبول کنم ودوسش داشته باشم.افسردگ ...

قربونت مهربونم 

هزاران بار شکر 

ان شاءالله یه جوری مهر نی نی نازت به دلت بیفته که یه دقیقه هم نتونی ازش دل بکنی 😍

طبیعیه گلم خیلیا افسردگی بعد زایمان میگیرن کم کم خوب میشی خواهر

الحمدلله برا حال خوبت.ان شاالله سالم وصالح.برامنم دعا کن بتونم بچمو قبول کنم ودوسش داشته باشم.افسردگ ...

اون پاک ترین و مقدس ترین هدیه از طرف خداست 

پس قطعا تواناییشو داشتی که  خدا اون رو به تو سپرده 

قوی باش مادر مهربان