2777
2789
عنوان

جواب سنوی قلب نی نی جانم😍🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 69 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیززززززم مبارکه ایشالا سالم و سلامت بغل بگیری آخرین باری که باید پریود میشدی کی بود ؟

مرسی عزیزدلم 

من آخرین پریودم ۱۸ مرداد بود 

موعدم ۱۸ یا ۱۹ شهریور بود که خداروشکر نشدم 

این‌ سنو هم طبق پریود ۷ هفته و ۵ روز بودم طبق سنو زده ۶ هفته و ۵ روز اما دکتر میگه سنوی واژینال دقیق تره ممکنه بیشترم باشه ولی من شکمی انجام دادم 

مادر مهربون😍💞 مبارکت باشه🤩 إن شاء اللّٰه سالم و سلامت باشه و صحیح و سالم بدنیا بیاد 😃😍

مرسی قربونت برم الهی آمین

ان شاءالله توهم هرچی از خدا میخوای بهت بده عزیزدلم😍🤲🏻

الحمدلله برا حال خوبت.ان شاالله سالم وصالح.برامنم دعا کن بتونم بچمو قبول کنم ودوسش داشته باشم.افسردگ ...

خوب میشی عزیزم من افسردگیم به حدی بود شیر به بچم ندادم اما الان نفسم بچمه استغفرالله در حد پرستش دوسش دارم😊

مرسی عزیزدلم  من آخرین پریودم ۱۸ مرداد بود  موعدم ۱۸ یا ۱۹ شهریور بود که خداروشکر نشدم&n ...

برام دعا کن منم سه سال منتظرم این ماه دارو خوردم واسه باردار شدنم هشتم باید پریود میشدم نشدم و یه هفته بیشتره کمردرد دارم و سه روزم قبل موعد لکه بینی قهوه‌ای داشتم چه علائمی داشتی که شک کردی .؟

مرسی قربونت برم الهی آمین ان شاءالله توهم هرچی از خدا میخوای بهت بده عزیزدلم😍🤲🏻

خیلی ممنونم خوشگلم 😍💞💋

إن شاء اللّٰه 😍💞

❤️اللّٰهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️......❤️اللّٰهم عَجِل لِولیک الفرج❤️🥺😍🤲🏻.دوستای گلم اگه میشه برای حاجتم برام صلوات بفرستید یاحمد بخونید 💟🧕🏻👩‍❤️‍👩اگه خوندید بهم بگیدتا منم براتون بخونم😍🥺💕🙏🏻.جدیداً‌خیلیا‌‌دَم‌از‌‌تنهایی‌میزنن‌‌..مثل‌اینکہ‌آیہ..«یا‌رفیق‌من‌لا‌رفیق‌لہ...»رو‌فراموش‌کردن :)🌫️❤️🥲🧠🥺....لبخند تو، به تو چهره ای مثبت می دهد که باعث می شود مردم در کنارت احساس راحتی کنند. (لس براون)☺️💚🌱....... «وَلَقَدنَعلَمُ‌انکَ‌یَضِیقُ‌صَدرُکَ‌بِمَا یَقُولونَ»و‌مـٰا‌میدانیـم‌دلت‌‌از‌آنچہ‌میگوید‌ به تنگ می آیدپس‌‌به‌‌آغوش‌‌مـٰا‌پنـٰاهنده‌‌شو🪐🫂 إن شاء اللّٰه همگی عاقبت بخیر و سعادتمند شیم🤲🏻🥺😍
عزیزدلم خیلی مبارک باشه 😍😍😍 ان شاءالله سالم وسلامت باشه کوچولوی نازت منم هفته ی قبل رفتم ینو قلب ...

مرسی مهربونم

الهی آمین 😍

خدا نی نی نازتو واست حفظ کنه خواهر

آره بخدا اصلا یه حس و حال عجیبیه😍

منم همینطور  فکر کن دوتا قلب تو یه بدن😍🤍💗

بهت تبریک میگم عزیزم خیلی برات خوشحال شدم 

میشه برای منم دعا کنی سه شنبه وقت دکتر و سونو دارم

سابقه ی سقطم دارم با وجود تنبلی تخمدان باردار شدم...

برام دعا کن منم سه سال منتظرم این ماه دارو خوردم واسه باردار شدنم هشتم باید پریود میشدم نشدم و یه هف ...

ان شاءالله به همین زودی میای اینجا تاپیک بارداریتو میزنی عزیزم 

بی بی چک نزدی ؟ شاید همین الان نی نی تو دلت باشه😍😍😍

ببین اصلا به علایم توجه نکن 

من تا همین الان هم علایم ندارم 

فقط نزدیک موعدم باسن و لگن و پام درو خفیف داشتن 

قبلا موقع پریود همچین دردی نداشتم واسه همون شک کردم 

از ۴ روز قبل پریود بی بی چک زدم هاله خیییییلی کمرنگ انداخت 

بعدش دو روز بعد تکرار کردم همون لحظه مثبت شد 😍

ان شاءالله به همین زودی میای اینجا تاپیک بارداریتو میزنی عزیزم  بی بی چک نزدی ؟ شاید همین الان ...

من سه روز ب موعدم بیبی چک زدم خط پرررررنگ افتاد همون روزم ازمایش دادم ۱۵۰۰ بود خیلی بالا بود نه؟ دارم از نگرانی میمیرم