2777
2789
عنوان

جواب سنوی قلب نی نی جانم😍🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 69 پست
اکثرا میگن ناهنجاری کروموزومیه گلم . هیچ‌مشکلی نداشتیم همه ی سنو و آزمایشهای دو تامون نرمال بود . من ...

اها مگ تنبلی تخمدان داشتین؟ من طبیعی باردار شدم دعا کن قلبش تشکیل شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم برای منم سه روز قبل موعود دو خط پررنگ شد و ازمایشمم مثبت احتمال چند قلویبت زیاده یا ماشاءالل ...

خدا از زبونت بشنوه عزیزم من همیشه ته دلم آززوم بوده دوقلو یکسان داشته باشم شاید خدا آرزومو شنیده 😅

بسلامتی عزیزم یادتون نیس اولین ازمایشی ک دادین بتاتون چند بود؟

فدات شم مهربونم من چون یک قلو بود اولین بتام که سه روز قبل موعود بود ۱۵۶ بود بعد روز موعودم ۵۵۱ بود یه هفته از موعودم گذشته بود ۵۵۵۴ بود بتا که هر ۴۸ ساعت دوابر بشه حاملگی مولار نیست

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
اها مگ تنبلی تخمدان داشتین؟ من طبیعی باردار شدم دعا کن قلبش تشکیل شه

نه اثلا فولی بالغ ۱۸ هم داشتم دکتر ناشیم گفت خواستی اقدام کنی لیترزول بخور شانس بارداریت میره بالا منم مصرف کردم همون ماه باردار شدم ولی این سری بعد دو بار اقدام طبیعی باردار شدم . پس نگران هیچی نباش گلم

خدا از زبونت بشنوه عزیزم من همیشه ته دلم آززوم بوده دوقلو یکسان داشته باشم شاید خدا آرزومو شنیده 😅

ان شاءالله فدات شم که خدای بزرگم بهت دو قاوی یکسان بده 😍😍😍😍 چند وقتته گلم ؟؟؟ بد هم به دلت راه نده اثلا استرس نداشته باش من چهار هفتم بود رفتم ساک رو هم ندبدن دکترم گفت پوچه باز چقد گریه کردم و عذاب کشیدم هفت هفته رفتم شکر خدا ضربان هم داشت ان شاءالله به زودی صدای قلب کوچولوهاتو بشنوی 😍😍😍😍

راستی تو برنامه ی یک زن اتفاقا یه خانمی یک سال بود تو اقدام بود سه روز مونده به موعدش بتاش بالای ۱۵۰۰ بود همش میترسید خارج رحمی یا پوچ باشه دیگه رفته بود سنو سه قلو بود بارداریش شکر خدا ان شاءالله که برای تو هم همینطوره بد به دلت راه نده دلم برات روشنه