2777
2789
عنوان

جواب سنوی قلب نی نی جانم😍🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 1005 بازدید | 69 پست
بهت تبریک میگم عزیزم خیلی برات خوشحال شدم  میشه برای منم دعا کنی سه شنبه وقت دکتر و سونو دارم ...

قربونت عزیزدلم 

ان شاءالله به حق علی دست پر برگردی 

با خوشحالی بیای تاپیک بزنی که قلبش تشکیل شده و همه چیز عالیه😍🤲🏻💗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی مهربونم الهی آمین 😍 خدا نی نی نازتو واست حفظ کنه خواهر آره بخدا اصلا یه حس و حال عجیبیه😍

فدات قشنگم الهی آمین 🤲🤲🤲 فدای قلب مهربونت بشم همچنین نی نی ناز شما . خیلی حس قشنگیه به خدا من داشتم از استرس میمردم انقد ایت الکرسی خوندم وقتی صدام زدن جرات نداشتم برم آخه بارداری اولم پوچ بود خیلی میترسیدم اینم پوچ باشه شکر خدا وقتی صدای قلب کوچولوشو شنیدم از خوشی نمیدونستم چیکار کنم گریه م گرفت . این حس خوب ان شاءالله قسمت همه ی خانمهای عزیز بشه ان شاءالله 🤲🤲🤲😘😘😘🌹🌹🌹❤️❤️❤️

رایانم زندگیم همیشه بمون برام 🩷🧿
ای جونم قشنگم مرسی الهی آمین 🤲🏻😍 خدا قسمتت کنه خواهری😍😍😍🤍🤍🤍

ممنونم مهربونم دعا کن هروقت اقدام کردم راحت باردار بشم سر دخترم پیرم در اومد از بس قرص خوردم اما بازم شکرخدا که دارمش😍❤️

من سه روز ب موعدم بیبی چک زدم خط پرررررنگ افتاد همون روزم ازمایش دادم ۱۵۰۰ بود خیلی بالا بود نه؟ دار ...

ای جانم حتما لقاحت زود گرفته 

خیلیم عالیه 😍🤍

مبارکت باشه عزیزم 

سیکلت چند روزه بود؟

فدات قشنگم الهی آمین 🤲🤲🤲 فدای قلب مهربونت بشم همچنین نی نی ناز شما . خیلی حس قشنگیه به خدا من داش ...

فداتشم ناز 

وای اره دقیقا 

من فکر کنم یه ۱۰۰ تایی اون روز آیه الکرسی خوندم😅

یعنی انقدر استرس داشتم که نگو و نپرس 

متاسفانه تو بیشتر برنامه هایی که واسه بارداری هست مثل گهواره و نی نی پلاس و ... انقدر درباره حاملگی پوچ و خارج رحمی شنیده بودم که داشتم سکته می کردم 

خداروشکر بخیر گذشت برامون خواهر

ان شاءالله تا آخر همینجوری خوب پیش بره 😍

ممنونم مهربونم دعا کن هروقت اقدام کردم راحت باردار بشم سر دخترم پیرم در اومد از بس قرص خوردم اما باز ...

ان شاءالله عزیزدلم 

اصلا نگران نباش 

ایندفعه راحت باردار میشی به لطف خدا😍

منم واسه این نی نی ۸ ماه اقدام بودم 

حالا با اینکه مدت زیادی هم نیست ولی واقعا با انتظار داغون شدم