2777
2789
عنوان

جواب استوری خواهرشوهر

644 بازدید | 57 پست

فرض کنین شما زن کسی شدین و ی بچه داره و خواهرشوهرتون مدام استوری درمورد نامادری و فرزند خوانده میزاره

و خیلی مشخصه ک با شماس منظورش

چ واکنشی نشون میدین

در صورتیکه ب گفته همسرتون و بقیه دلیل بیشتر مشکلات و طلاق خود خواهرشوهر بوده

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲

لطفا جواب بدین

ی خانوم متاهل دی ماهی فوق العاده شیطون و زبون دراز و رُک😐که عاشق دُخمله👧کابرای عزیز خواهش میکنم وقتی تاپیک میزنین ول نکین برین به امون خدا و هشتا درمیون جواب بدین ما مسخره شما نیستیم🤪هرکسی پست رو میخونه بجای لایک پاسخ بده اگ حرفی هست😘 ظهور آقامون و خوشبختی هممون اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل الفرجهم🤲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی دلم میخواد یکبار جوابشو بدمو دیگ استوریاشو نبینم

اصلااااا بازنکن .بیکاری؟اصلنا..میسوزه

ب ظاهر مشکلی باهم نداریما

اما انگار کرم داره

من همسن پسرشم

آنفالو اگه نمیتونی یه کاری کن پست و استوریهاشو نبینی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

اون نگران بچه ی برادرش هست میخاد بگه مثلا تو مواظبش باشی غیر مستقیم میگه هر چند کارش درست به نظر نمیاد

دوست دارم آدمها کنار اعتقادات متفاوت،به چشم همنوع به یکدیگر نگاه کنند و به همدیگر احترام بگذارند نه اینکه با چشم غره و صورت کج کردن از کنار هم بگذرند...از کسایی که اهل نیش و کنایه زدن و مسخره کردن هستند بیزارم چون نمیدانند هیچ یک از ما انسانها بی عیب و نقص نیستیم پس خندیدن به عیب دیگران و ندیدن و فراموش کردن عیبهای خود،بسی جای تفکر دارد...🌹طراوت هستم دختر وسط تابستان.🌹
اتفاقعا نه بدتر فکر میکنه زده ب هدف

برای همین آنفالو نمیکنم