2777
2789
عنوان

رنگ مو

375 بازدید | 5 پست

رنگ موهای رویال که از بهترین متریال روز دنیا تهیه و تولید شده می توان درباره آنها ادعای این را داشت که کیفیت این محصول قابل رقابت با برندهای مطرح دنیا بوده که 70 درصد مواد اولیه و ترکیبات آن متریال آلمانی و رنگدانه ها، کراتین و کاندیشنر استفاده شده در این محصول، لوون اشتاین آمریکا می باشد. 

💫هـیـچ اتـفـاقـی در ایـن جـهـان اتـفـاقی اتـفـاق نـمـی افـتـد💫
قیمت؟

این رنگ موها اصلا موهارو خشک نمیکنن و خیلی موهارو نرررم میکنن و موهای اسیب دیده هم ترمیم میکنن به خاطر وجود روغنهای  ارگان ماکادمیا و نارگیل ... کراتین و کلاژن 

قیمت کیت رنگ موها ۲۱۰ تومن هست 

💫هـیـچ اتـفـاقـی در ایـن جـهـان اتـفـاقی اتـفـاق نـمـی افـتـد💫

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام عزیزم شما کار آنلاین دارید ؟ ی جا دیدم نوشته بودید اگر میخواید پیام بدید

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️
سلام گلم بله

چجوریه 

من خیلی دلم میخواد مستقل بشم اما شرایط کار بیرون از خونه هم ندارم

( در حد بضاعت علمی خودم مشاوره میدم خواستید درخواست بدید در خدمتم)🥰    انسان تنها موجودیست که برای انسان شدن به آموزش نیاز داره..من یک آگاهی جو هستم 🙂💭🌱 برای خوشبخت شدن باید خودآگاه شد 💜..عضویتم سال ۹۶ هست کاربر قدیمی ام🥰❤️