2789
عنوان

ارتودنسی

917 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها من ده روزی ارتودنسی گردم الان موقع مسواک زدن یکی ازشون کنده شده حس بدی دارم نمیتونم برم درستش کنم تا روز ویزیتم میشه راهنمایی کنید به این مشگل برخورده کسی

براکت در اومده؟

واسه منم همش در میومد هی میزاشت دوباره برام

ولی هر سری دوباره هزینه همون یکی یاهرچندتا براکتو میگیره تا درستش کنه.😂 و اینکه کلا پیش میاد نگران نباش هیچی نمیشه ولی بیشتر مواظب باش آروم تر مسواک بزن چیزی که سفته رو گاز نزن رعایت کن تا زودتر دوره ارتودنسیت تموم شه

اشکال نداره عزیزم. زنگ بزن ازش بپرس خب اگه وقت میده برو درستش کن

اولاش یخورده سخته

انگار یکی دستشو گزاشته روی فکت داره محکم فشار میده من هیچی نمیتونستم بخورم از درد

این اولای کار که براکت کنده شده تقصیر خودشه چون مسواک فشار زیادی نمیاره به دندون که. اونم روزی سه چار بار باید بزنی کنده میشه کلا که

یه صلوات برای امام زمانمون میفرستین؟❤️❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من ک همیشه چیزای سفت (تا حدی که دندون درد نیاد ) میخورم براکتام یبار فقط شکست که نمیدونم برا چی بودحواسم نبود

فقط من با ارتودنسی تنها مشکلی که دارم اینه ک براکتارو دقیق نمیچسبونن دندونم بد میشه مثلا یه براکتو پایین تر میزنن که دندون میره بالا یا میزنن بالا پایین میاد دکترمو عوض کردم انتقال دادم جایی دیگه ولی باز این مشکلو دارم ۱۸ جلسه رفتم