2777
2789
الهی عزیزم  ببین اشتباهی چیزی نکردی همیشه هرکار میکنی به مربیت بگو حتی دستگاه هارو هم که استفا ...

من پر خوری دارم 

مربی ما هم یه اگیپ داره فقط میشینه با اونا حرف میزنه چند جلسه اول خیلی چیزارو به من نگفته بود 

اگه یه حرکتو اشتباه بری کسی نیست بگه 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد باشگاه تو یه باشگاه وزن کردم امروز  فک کنم ناشتا کم تر هم باشه

اگه شرایط ت یکی بوده باشه که عالی کم کردی

خسته نباشی و خدا قوت انشالله به هدفت برسی

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
من پر خوری دارم  مربی ما هم یه اگیپ داره فقط میشینه با اونا حرف میزنه چند جلسه اول خیلی چیزارو ...

این خیلی بده اگه میتونی باشگاهت رو عوض کن چون به ضررت هست بعدشم تا خوردنت کم نکنی اصلا باشگاه الکیه چون فقط سایز کم میکنی نه وزن 

منم سه هفتس میرم سه روز در هفته 

رو وزنه نرفتم ولی فکر نکنم خیلی کم کرده باشم هم رعایت میکنم هم نه 

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
این خیلی بده اگه میتونی باشگاهت رو عوض کن چون به ضررت هست بعدشم تا خوردنت کم نکنی اصلا باشگاه الکیه ...

سایز کم میکنم 

یعنی چی 

اخه خیلی تجهیزاتش خوبه ولی پرسنل حتی منشی هم خوب نیست  

منم سه هفتس میرم سه روز در هفته  رو وزنه نرفتم ولی فکر نکنم خیلی کم کرده باشم هم رعایت میکنم ه ...

مطمئن باش کم کردی منم میگفتم کم نکردم اما کم کرده بودم 

سایز کم میکنم  یعنی چی  اخه خیلی تجهیزاتش خوبه ولی پرسنل حتی منشی هم خوب نیست   ...

مثلا دور کمرت فک کن 100 باشه میاد 95 این یعنی سایز کمرت کم شده بقیه بدنت هم همینجوری ولی وزنت کم نمیشه

مطمئن باش کم کردی منم میگفتم کم نکردم اما کم کرده بودم 

امیدوارم 

مرسی از امیدواری

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم