2777
2789

حوصلم سر رفته از شمام خاطره ای دارین بگین اگه دوست داشتین

زندایی من یه بار قهر طولانی کرده بود با شوهرش یعنی داییم، بعد بچه هاش رو گذاشته بود پیش داییم؛ کلا رفته بود یه شهرستان دیگه، بچه هاشم کوچیک بودن بنده خداها یکیشون ابتدایی بود تازه اونیکی خیلی کوچیک تر بود اوم موقعه پوشکی بود، هم داییم روانی بود هم زن داییم حالا حساب کنین اون بچه های بدبخت چی کشیدن تا بزرگ شدن، بعدش اون تایم طولانی که قهر بود زن داییم، به صدا ظبط کن برای دخترداییم که اون موقعه کلاس اول بود خریده بود🫠😂

از اون کوچیکا بعد بچه ساده؛ میومد به هممون میگفت این چیه صدامونو ظبط میکرد

این یکی خیلی دارک نیست ولی برای خودم ترسناک بود؛ عموم پسر عموم رو با یه دختری عقد کرده بود که با هماهنگی بابای دختره بود؛ اینقدر دعا گرفته بودن برای اون دختر که قبول کنه بدبخت میگفتن زبونش بند اومده بود، حالا من اعتقاد چندانی ندارم ولی اینکه بابای دختره اینکارو کرده بود خیلی برام ناراحت کننده بود

بابای دختره خیلی پولدار بود بعدش دقیقا نمیدونم سر چی عموم گفته بود اگه بذاری پسرم با دخترت ازدواج کنه کمکت میکنم زمین هاتو پس بگیری، الان خیلی وقته از این ماجرا میگذره اونام زندگی شون اوکیه و بچه دارن بچه هاشونم بزرگن

چبزای عجیبی آدم میبینه تو زندگی🤏🏽🚬

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ماشاالله که قشنگ پته همه رو رو آب میریزین😂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است. *************************************************** از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

زنعموم دعا مینویسه واسه بد بختی این و اون

زن عموی منمممم

و مثل همیشه یادت باشه،درد یا لذت کاری که انجام می دی نمی مونه اما افتخار یا شرمندگی اش چرا💪😎،آقایون درخواست ندید لطفا

وقتی یکی از اقوام پدرش فوت شده بود بهش تسلیت میگفتن میگفت مهم نیست زندگی همینه برگام ریخته بود

پشمای منطقی بودن ریخت

دیدم آدم اینجوری

حتما ناراحتی شون رو جور دیگه ای خالی میکنن

وقتی حوصلت سر بره همینه😂🐝

بیچاره کسایی که فکر میکنن رازشون پیش شما محفوظ هستش😂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است. *************************************************** از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

یکی از فامیلامون همش از زندگیو خوشبختی خودش استوری میزاره زنه بی عقل و بدبختیه بنظر من مثلا یه جایی باشی با تو حرف میزنه ولی اگه کسی از فامیلاشون بیاد دیگه تورو تحویل نمیگیره کلا یه آدم دیگه میشه باباشم از خودت بدتر بخاطر پدرش فک میکنه چه خریه اصن یه موجود عجیبیه مثلشو ندیدم

‌ بُـ‌زُرگـی نَـ‌دیـ‌دَم جُـ‌ز.الـلّـه.‌‌