2777
2789

[QUOTE=243848917]ببین گلم من الان ۳ ساله مداوم دارم بدن سازی کار میکنم چون در رابطه با چربیو اینا اطلاعاتی ندارم نمتو ...[/QUOT

من هفته ای سه روز میرم یعنی تو این زمان کم میشه وزنم؟؟ 

اگه رعایت کنم؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نبابا خوبه من هفته پیش شنبه رفتم امروژ خودموکشبدم ۱۷۰۰کم کردم البته کامل ترفتما ۵روژرفتم

اها نه من سه روز میرم اما رژیم هم میگیرم خورد و خوراکم خیلی کم شده 

میشه اینو به من بدی  من رفتم بجای کم کردن اضافه شره

الهی عزیزم 

ببین اشتباهی چیزی نکردی همیشه هرکار میکنی به مربیت بگو حتی دستگاه هارو هم که استفاده میکنی ببین درست استفاده میکنی؟ بعدم وقتی میای خونه تا دوساعت بعد باشگاه هیچی نخور 

وزن کم کردنت واقعیه؟ببین اگه دفعه اول صبح ناشتا وزن مردی بار دومم باید همون موقع باهمون شرایط وزن کنی

چون ۱تا۲ کیلو بالا پایین شدن وزن ممکنه بخاطر خورد و خوراک یا دفع کزدن و عرق کردن باشه.

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏
پس کی چربی ها کم میشن؟ 

شما باید تداوم داشته باشی. اگه همین الان ورزش رو ول کنی تا ۳ روز بعد دوباره همون وزن قبلیو به دست میاری. و حتی بیشتر. چون معمولا اشتها بیشتر میشه و مصرف انرژی بالا میره. اگه تداوم داشته باشی و انرژی دریافتیت کمتر از انرژی فعالیت کردنت باشه بدن میره سراغ چربی سوزوندن

There is no tomorrow
وزن کم کردنت واقعیه؟ببین اگه دفعه اول صبح ناشتا وزن مردی بار دومم باید همون موقع باهمون شرایط وزن کن ...

بعد باشگاه تو یه باشگاه وزن کردم امروز 

فک کنم ناشتا کم تر هم باشه 

اره خب خیلیا هستن به خاطر مسابقات توی چن روز ۵ ۶ کیلو کم میکنن  ایشونم اگ خیلیی پشتکار داشته ب ...

۱۰ کیلو توی یه ماه و نیم امکانش هست اما برای کسایی که وزنشون بالای ۱۰۰ کیلو هست و رژیم های سخت غذایی رو رعایت میکنن که همینم توصیه نمیشه چون کاهش این مقدار وزن در مدت کم باعث ناهنجاری های متابولیکی میشه

There is no tomorrow