2777
2789
عنوان

داماد داییم😏😏😏😏

498 بازدید | 41 پست

دختر داییم با ی پسری ازدواج کرده

بعد نگو این پسره یکی از دخترای فامیل قبلا دوشت بوره وقتی رابطشون شکرآب میشه میاد سراغ دختر داییم و ازدواج میکنن 

بعد پسرو با کل دخترای شهر هم دوستی کرده 

و خود دخترداییم با افتخار به یکی تعریف کرده 

اصلا تو فاز داییم موندم چرا دخترشو ب این داده

اینم بگم پسره خوشقیافه تر از دختر هست 

و پسره متاسفانه میگن لات تشریف داره 

حالا این قسمت بگم دیروز عروسی دختر داییم بود ما نرفتیم بخاطر اینکه شوهرای ما رو نگفته بود نرفتیم

اونایی ک رفته بودن تعریف میکردن عروس خانوم زیر میزش مشروب بود آروم می‌ریخت لیوان می‌خورد 

😳 من مخالف مشروبات نیستم ولی آخه توی ی جمع ۳۰۰ نفری خ زشته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا تک خوری زشته زیر میز اخه😅😅

این قدر نگوییم باید به عقاید هم احترام بگذاریم    آنچه قابل احترام است حقایق است نه عقاید...!!   هیچ عقیده ای محترم ومقدس نیست    زیرا می‌تواند ریشه در جهل وخرافه ودروغ داشته باشد...میتواند گفتمانی از داعش یا شری سازمان یافته باشد...احترام به بسیاری از عقاید می‌تواند توهین آشکار به شعور خودمان باشد...!

اگه بتونه خودشو کنترل کنه چ اشکال داره منم واسه عقدم از ارایشگاه تا تالار با همسرم خوردم ک بیشتر خوش بگذره😂

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
واقعا تک خوری زشته زیر میز اخه😅😅

والا میدادماهم بخوریم

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
از بیخ و بن دختر داییت آشغاله ببخشیدا

چرا انقد راحت درباره یکی حرف میزنید؟🥲چرا همدیگه رو انقد راحت قضاوت میکنید؟🥲شاید همونو خدا بیشتر از منو شما دوست داشته باشه 🥲

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱
خب عزیزم دختر داییت کور که نبوده میدونسته انتخاب کرده شوهرشو چه ایرادی داره؟

میدونی حالا شاید من بگم علت ازدواج همه جبهه بگیرن

دختر داییم میگم قیافش جذاب نبود خاستگار نداشت این ک اومده هول شدن