2777
2789
عنوان

داماد داییم😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 41 پست
تو نمیشناسی غیبت نیس   درضمن نمیخای گناه کنی نخون برو از تاپیک بیرون

والا من با کسی مشکل ندارم

فقط میگم میاد این خانوم از زندگی دختر داییش میگه بعد انتظار داره ما بگیم اون چرا این تصمیم و گرفته

بازم معذرت میخوام😁😘

صدتا از ادمایی ک رو هستن و مشروب میخورن بهتر نماز خونای ظاهری هوس بازن حاج طوسیو دیدی؟قران میخوند ول ...

فدات شم خودت دیدی امام رضا در حال صرف مشروب فوت کرده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

اگه فیلمشو داری بفرس ماهم ببینیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدات شم خودت دیدی امام رضا در حال صرف مشروب فوت کرده😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 اگه فیلمشو داری بف ...

مشروب خورده ولی با سم ماکه سم توش نمیریزیم امام ی مملکتم نیستیم ک سم توش برامون بریزن 😂

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
صدتا از ادمایی ک رو هستن و مشروب میخورن بهتر نماز خونای ظاهری هوس بازن حاج طوسیو دیدی؟قران میخوند ول ...

اصلا من کاری به شریعت و دین ندارم

من خودم دانشجوی پزشکی ام

تنها چیزی که برام سخته و بعضیا درک نمیکنن اینکه مشروب برای مغر و اعصاب شدیدا سمه و خیلی ضرر داره

وگرنه بخوره طرف مست شه به من چه زندگی خودشه

اصلا من کاری به شریعت و دین ندارم من خودم دانشجوی پزشکی ام تنها چیزی که برام سخته و بعضیا درک نمیک ...

بستگی داره واسه یکب حکم دارو داره یکی سم یچیز بگم همین اب اشامیدنی ممکنه خفمون کنه هزار تا مریضی بده بستگی ب خودت داره ک زیاده روی کنی یا اصلا نکنی اگ قرار ب مرگت باشه اب مایه حیاتم میتونه دلیل مرگت بشه

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
بستگی داره واسه یکب حکم دارو داره یکی سم یچیز بگم همین اب اشامیدنی ممکنه خفمون کنه هزار تا مریضی بده ...

فدات شم بستگی بستگی نکن 

اگه تو قبول نداری در دین که هر مایع مست کننده حرامه

میگی کم و زیاد و بستگی داره😂

پس تو چطوری قبول داری که زنا گناهه

حتما اونم بستگی داره ارههههههههه؟

شراب چه یه لیوان چه صد لیوان حرامممممممه

بری قران و بخونی نوشته شراب از گناهان بزرگه

دیه تو به حرف خدا اعتقاد نداری ماشالا یه پا فیلسوفی مشکل خودته

فدات شم بستگی بستگی نکن  اگه تو قبول نداری در دین که هر مایع مست کننده حرامه میگی کم و زیاد و ...

این حرفام برا کسی بود که خواستار یه زندگی اروم پاک بی دردسر هس

وگرنه هستن خیلیا که هم زندگیشونو میکنن هم مشروب میخورن والا

فدات شم بستگی بستگی نکن  اگه تو قبول نداری در دین که هر مایع مست کننده حرامه میگی کم و زیاد و ...

اگ گناه بود پیامبرا نمیخوردن وایه ما گناهه واس خودشون نه من حوصله بحث ندارم زنا چ ربطی داره ب شراب اصلا همه چیو باعم قاطی میکنی خانومی ک رشته پزشکی داری برو نت سرچ کن اگ صدتا بدی داره دویست تا فایده داره عقایدتو نخا ب زور تحمیل کنی ب یکی ادما فرق داره نظرشون یکی قران میخونه و خدا قبول داره با بچهای مردم اون کارو میکنه یکی ن نمیخونه شراب میخوره مث علی گنابی هر سال محرم بهترین بزرگ ترین مراسم راه میندازه 

والا من با کسی مشکل ندارم فقط میگم میاد این خانوم از زندگی دختر داییش میگه بعد انتظار داره ما بگیم ...

💗تاپیک استارتر همه مون رو بهم ریخت 

سایت از صدا پر است و از حرف خالی