2777
2789
عنوان

داماد داییم😏😏😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 41 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی حالا شاید من بگم علت ازدواج همه جبهه بگیرن دختر داییم میگم قیافش جذاب نبود خاستگار نداشت این ...

ب این میگن قسمت شاید خوشبخت تر همتون شد خدا چ داند

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
چرا انقد راحت درباره یکی حرف میزنید؟🥲چرا همدیگه رو انقد راحت قضاوت میکنید؟🥲شاید همونو خدا بیشتر از ...

نظر خواس 

من به شخصا مخالف اینم انسان مشروب بخوره اونم یه زن 

اونم با یه پسر لات عروسی کنه بدتر

ولی راس میگی زندگی همه یکی نیس که

قرار نیس شوهر همه ادم درست و پاکی باشه

🙏🏻

نظر خواس  من به شخصا مخالف اینم انسان مشروب بخوره اونم یه زن  اونم با یه پسر لات عروسی ک ...

صدتا از ادمایی ک رو هستن و مشروب میخورن بهتر نماز خونای ظاهری هوس بازن حاج طوسیو دیدی؟قران میخوند ولی خیلی از ادمای مرد و مردونه هستن ک اسمشون ثبت شده ولی مشروب میخوردن امام رضام با شراب فوت شد نظر شخصیتو بی ادبانه بیان نکن عزیزم تو بدت میاد بد بد کن ن توهین

Only Good can jude me 👉🫀🥀فقط خدا میتونه منو قضاوت کنه💜💛 رواشناس نیستم ولی زندگی اینقدر بهم درس داده که .....منو تو تایپیکاتون تگ کنین تا با تحربیاتم بهتون کمک کنم 🤤خدای سیاست هستم واسه همینه ک عروس دوردونه مادر شوهر و مدیر زندگی همسر هستم🙃دوست دارم از تحربیاتتون استفاده کنم و با تجربیاتم راهنماییتون کنم عسلای من😘اگ دوست داری سیاست و از من یاد بگیر تایپیک نمیزنم ولی هروقت هرکی سوال کنه حتما جوابشو میدم خوشحال میشم کمکتون کنم 🙃😍
فحاشی نکنید با فحش دادن حالتون بهتر نمیشه

😂😂دمت گرم 

صدتا از ادمایی ک رو هستن و مشروب میخورن بهتر نماز خونای ظاهری هوس بازن حاج طوسیو دیدی؟قران میخوند ول ...

ببین فدات شم

حرف تو کاملا حقه الان وضعیت هم همینه

ولی دلیل تاپیک زدنش اصلا درس نیس

تو که از زندگی دختر داییت خبر نداری

هزار و یک اما هس شاید از دست خونوادش خسته شده بوده خواسه فقط ازدواح کنه و ....

تو رو خدا زندگی بقی رو نگین یا اگه میگین جنبه نظر هم داشته باشین

اخه من موندم  برا چی همچین تاپیکی میزنی غیبت که کلا گناهه چرا مارو تو گناه میندازی سرت به ز ...

تو نمیشناسی غیبت نیس  

درضمن نمیخای گناه کنی نخون برو از تاپیک بیرون

ببین فدات شم حرف تو کاملا حقه الان وضعیت هم همینه ولی دلیل تاپیک زدنش اصلا درس نیس تو که از زندگی ...

با این حرفت کاملا موافقم 💜

ببین فدات شم حرف تو کاملا حقه الان وضعیت هم همینه ولی دلیل تاپیک زدنش اصلا درس نیس تو که از زندگی ...

عزیزم دعوت نکردن شوهرتو حتما رابطه شوهرت با اونا گرم نیس

یا هزار تا دلیل دیگه

دیه این تاپیک میخواد