فیزیوتراپی فک و مراجعه به متخصص فک و صورت میتونه بهت کمک کنه. داروی آرامبخش مثل کلونازپام میتونه به ...
وای اره. دقیقا چند شب پیش ته دیگ سفت خوردم بیچاره شدم. حتی حس میکردم تمام قفسه سینم سفت شده انگاری. تپش قلب داشتم. واقعا چرا اینقد علایم پیچیده داره. من گاقعا اذیتم.....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
تپس قلبت مال معده اته. باید ملایم غذا بخوری. به من پوکساید نساخت متاسفانه. داروهای معده و ی ...
اخه میدونی مثلا فکمو تکون میدم تو قلبم ضعف میاد. وای شبا که میخوابم سفت میشه فکم انگاری. حتی تو قفسه سینم سفته نفس میکشم. خیلی ریختم بهم خیلی داغونم کرده این مشکل. من درد بگیره نتونم بیخیال شم نوافن ام میخورم
تپس قلبت مال معده اته. باید ملایم غذا بخوری. به من پوکساید نساخت متاسفانه. داروهای معده و ی ...
تپش قلبت هیچ ربطی به مشکل قلبی نداره میتونی اکو و نوار قلب بدی به حرفم برسی مشکل معده ات هست . شیرین بیان و چهل گیاه و رژیم مناسب غذایی و نخوردن فست فود بهت کمک میکنه