2777
2789
سلام دوستم خوبی. حالت چطوره بهتری؟ یا با آجیلای عید حسابی اذیتی😅

سلام عزیزمهربون,چی بگم برات،حسابی گوش دردم ،صدامم انگار از توی لپ باد شده میاد,دیگه فرصت آجیل خوردن نداشتن برام  

مهربان باشیم...
سلام عزیزمهربون,چی بگم برات،حسابی گوش دردم ،صدامم انگار از توی لپ باد شده میاد,دیگه فرصت آجیل خوردن ...

خوب صدات که به خاطر گوشش دردته. عفونته؟یا به خاطر فک. برو دکتر. 

من خودم عاشق تخمه ژاپنی ام. میخورم و داغونم 🤣 درکت میکنم حسابی. 

شما کدوم شهری. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب صدات که به خاطر گوشش دردته. عفونته؟یا به خاطر فک. برو دکتر. من خودم عاشق تخمه ژاپنی ام. میخورم و ...

دوبار رفتم دکتر گوش گفت عفونت نداره و از مفصل فک هست، من صورتم ورم هم داره که اینجا از کسی ورم نداشته،جراح فک و صورت هم توی شهر ما نیست و کلا مشهدم تا آخر تعطیلات نیست.سیستانم باید مشهد برم برای همین فک،

مهربان باشیم...
من غذا نمیتونم بخورم توچطوری تخمه ژاپنی میخوری

باید یه دکتر خوب بری. ببین بهت گفتم من شدیدا وز وز گوش داشتم؟ خییییییلی اذیت شدم خییییییییییلی. 

اون شدت رفت ولی هنوزم دارم نوع دیگشو. 

من از سال 99 یا 98 دارم این داستانو. بعد مدتی میفهمی بهتره روتین زندگیتو داشته باشب چون هست همیشه. من سختی زیاد کشیدم عزیزم. 

تخمه ام میخورم بعدم درد میگیره و قرص😅. تازه من الان چون بچم یکسالشه و خواب درستی ام ندارم وضعیتم خیلی بدتره. راستی چند سالته

باید یه دکتر خوب بری. ببین بهت گفتم من شدیدا وز وز گوش داشتم؟ خییییییلی اذیت شدم خییییییییییلی. اون ...

عزیزم کاش بگی دقیقا باید چیکار کنم دهنم رو بسته نگه دارم یا عادی باشم و...اینکه میگی درد ی جور دیگه میاد و میشه روتین زندگیت منم خداییش راضیم برام عادی بشه الآن خیلی گوش دردم

مهربان باشیم...
عزیزم کاش بگی دقیقا باید چیکار کنم دهنم رو بسته نگه دارم یا عادی باشم و...اینکه میگی درد ی جور دیگه ...

اولا مسکن بخور برای دردت. نزار درد بکشی. 

به خدا کار عجیبی نیست. چیزای سفت نخور. موقع خمیازه سعی کن دهنتو زیاد باز نکنی. باید مسکن بخوری عصب اروم بشه. من همچنان میگم باید یه دکتر درست حسابی بری. 

ببین من الان سمت جپ فکم درد داره انگار سنگینه. دخترم برای دندون تب داره اعصابم خیلی بهم ریخته به خاطر همین میزنه به فک. 

شکر خدا شبام خواب نداریم. دیگه میدونی چی میگم. دلم میخواد چند ساعت بخوابم فقط. 

خلاصه نگران نباش. تغییرات هورمونی. استرس. سمه. 

اولا مسکن بخور برای دردت. نزار درد بکشی. به خدا کار عجیبی نیست. چیزای سفت نخور. موقع خمیازه سعی کن د ...

منم استرسم رو بتونم کنترل کنم شاهکار کردم،ان شاء الله دردای منم فروکش کنه

مهربان باشیم...
سلام عزیزم خوبی چخبر گل دخترت خوبه

سلام دوستم خوبی. قربونت. حسابی سرما خوردم. البته اول دنیز دو روز تب کرد بعدش من شرو شد. منم ماسک میزنم از ترسم که نگیره باز. واااااقعا خیلی سخته بچه مریض بشه زبون نداره که. 

خیلی سرفه میکنم. دکترم رفتم دارو داد ولی سرفه تموم نمیشه. 

تو چطوری حالت خوبه

سلام دوستم خوبی. قربونت. حسابی سرما خوردم. البته اول دنیز دو روز تب کرد بعدش من شرو شد. منم ماسک میز ...

شربت پلارژین بخور شاید سرفه هات خوب بشه،البته باید دوره رو طی کنی 

منم همچنان رعایت میکنم ببینم چی میشه رفتم مشهد باورت میشه یک ساعت مونده به وقتم،جراح فک و دهان وقتش رو کنسل کرد ،دیگه بخاطر مدرسه پسرم برگشتیم ی دکتر فوق تخصص گوش رفتم گفت فک رو باید مدارا کنی باهاش مثل آرتروز زانو

فعلا دارم تحمل میکنم تا خدا چی بخواد

مهربان باشیم...
شربت پلارژین بخور شاید سرفه هات خوب بشه،البته باید دوره رو طی کنی منم همچنان رعایت میکنم ببینم چی می ...

ببین حتی همون دکتره ام گفته باید مدارا کنی. بعد یه مدت دیگه مدارای عجیب نمیخواد عادت میکنی چیزی نیست. 

درست میشه 🥰