2777
2789
بچت بزرگه؟چند سالشه؟ نگران نباش علایمت خوب میشه. واسه درد مسکن بخور حتما. منم میخوردم و میخورم. دکتر ...

بچه کوچیکم ۴سالشه،آره دکتر رفتم نوافن داده،شهرمون جراح فک و صورت نداره 

دکتر گوش رفتم که جراح سرو گردن هم هست .چهارماه فقط دندونپزشکی بودم فک میکردم از دندونی هست که کشیدم و عفونت کرده و...تا اینکه یک هفته قبل دکتر گوش تشخیص داد

مهربان باشیم...
بچه کوچیکم ۴سالشه،آره دکتر رفتم نوافن داده،شهرمون جراح فک و صورت نداره دکتر گوش رفتم که جراح سرو گرد ...

فک خیلی حساسه. من میگم ستون بدنه. منم نوافن میخوردم. 

چقد بچه کوچیک سخته. من از وقتی دخترم یکسالش شده انمار همه چیزش ریخته بهم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک خیلی حساسه. من میگم ستون بدنه. منم نوافن میخوردم. چقد بچه کوچیک سخته. من از وقتی دخترم یکسالش شده ...

کلا من زندگیم قاطی شده این چندماه،داروی دیگه بهتون چی داده؟؟

الآن اوج شیطونی دخترته ،بچه داری خیلی سخته 

مهربان باشیم...
کلا من زندگیم قاطی شده این چندماه،داروی دیگه بهتون چی داده؟؟الآن اوج شیطونی دخترته ،بچه داری خیلی سخ ...

هیچ دارویی نداره. ففط ساختن باهاش. بیخیالی بهش. بی اهمیتی. اگه شدید باشه نایت گارد میدن که اونم فقط یه مدتی خوبی. دارم اینارو میگم که بدونی مشکلی نداری. ففط بهش اهمیت نده اروم باش. واسه درد مسکن بخور تا این اذیت مردنای اساسیش بگذره. 

سختی بچه تا کی هست؟ همه میگفتن یکسال اول. ولی یکسالگی برام خیلی چالش داشت. یکم روحیم بهم ریخته

هیچ دارویی نداره. ففط ساختن باهاش. بیخیالی بهش. بی اهمیتی. اگه شدید باشه نایت گارد میدن که اونم فقط ...

بنظرم تازه سختی بچه داریت شروع شده،حق داری عزیزم باید خیلی صبور باشی ،من خودم پسرم خیلی شیطونه.همیشه به خودم میگم میگذره ،بزرگ میشه،حرص نخور،سخت نگیر 

برای فک دکتر برام عکسی چیزی نگرفت فقط با معاینه تشخیص داد.الان هفت روزه فقط غذای نرم میخورم دکتر گفت تا ده روز،درد روی گونه و شقیقه و‌ گوش گاهی میاد و خیره و گزگز گونه وقتی بی خیالم دردی نیست ولی وقتی کسی ازم سىوال می‌کنه درباره دردم،من دوباره دردم شروع میشه انگاری

مهربان باشیم...
هیچ دارویی نداره. ففط ساختن باهاش. بیخیالی بهش. بی اهمیتی. اگه شدید باشه نایت گارد میدن که اونم فقط ...

اصلا برای بچه داری سخت نگیر ،سعی کن آروم باشی ،دخترت گریه می‌کنه با شیطونه؟

مهربان باشیم...
اصلا برای بچه داری سخت نگیر ،سعی کن آروم باشی ،دخترت گریه می‌کنه با شیطونه؟

نه اصلا عحیب غریب نیست ول به هر حاا یهو نصف شب دو ساعت بیداره. دندون خیلی اذیتش میکنه. صبح ساعت هفت بیداره. اینا منو اذیت میکنه. دوس دارم اینا تموم بشه. 

میگم راه بیفته بهتره میتونم یه بیرون برم یه تفریح. خیلی خسته ام. شب بیداری دارم. هنوز شیر شب میخوره. نق میزنه بهش سر میزنم به خاطر دندون. خواب کامل تا صبح نداره. پذیشب پنج صبح بیدار شد شیر خوردهر جی میزاشتم سر حاش بزمیگشت میگفت بغلم کن بعدم بیدار شد نخوابید. خسته ی این چیزام که میخوام زودتر تموم بشه. 

نگو سختیش تازه شرو شده دلم میریزه یهو 😒

نه اصلا عحیب غریب نیست ول به هر حاا یهو نصف شب دو ساعت بیداره. دندون خیلی اذیتش میکنه. صبح ساعت هفت ...

کلا حق داری خواب خیلی مهمه،خودمم از بدخوابی مریض میشم ولی برای خوابش اصلا نگران نباش یک دوره اینطوریه دوباره درست میشه . سعی کن در طول روز باهاش بازی کنی تا خسته بشه و شب خوابش عمیق باشه 

مهربان باشیم...

[QUOTE=376060935]نه اصلا عحیب غریب نیست ول به هر حاا یهو نصف شب دو ساعت بیداره. دندون خیلی اذیتش میکنه. صبح ساعت هفت ...[/QUOTE

از لحاظ خوابش اصلا نگران نباش هرچی بزرگتر بشه قشنگ خوابش با خواب خودتون تنظیم میشه

مهربان باشیم...
[QUOTE=376060935]نه اصلا عحیب غریب نیست ول به هر حاا یهو نصف شب دو ساعت بیداره. دندون خیلی اذیتش میک ...

مرسی عزیزم. 

توام بابت فک نگران نباش. دکتر من میگفت عصب فک مث یه بچه ی فضوله که هی بهش میگی نکن و اون بدتر کار خودششو میکنه. ینی بهش فک کنی بدتره. وضعت از من خراابتر نبوده خیالت راحت. خودش به مرور ولت میکنه و بهتر میش

هر سوال دیگم داشتی بپرس

مرسی عزیزم. توام بابت فک نگران نباش. دکتر من میگفت عصب فک مث یه بچه ی فضوله که هی بهش میگی نکن و اون ...

حرفات خیلی بهم آرامش میده خداخیرت بده.انگاری این درد فک هم امتحان ما هست توی زندگی 

من چون شهرمون دکترای خوب نداره همش میگفتم نکنه کوتاهی کنم و دیر بشه مثلاً نگران بودم میگفتم باید برم فیزیوتراپی یا لیزر درمانی

شماهم نرفتی لیزر درمانی و فیزیوتراپی ؟

من گزگز و مورمور گونم اذیتم می‌کنه الآن کمتر شده انگاری،دقیقا اعصاب خیلی تأثیر می‌ذاره روی این بیماری

مهربان باشیم...
حرفات خیلی بهم آرامش میده خداخیرت بده.انگاری این درد فک هم امتحان ما هست توی زندگی من چون شهرمون دکت ...

حرغای توام در مورد بچه ارومم کرد. متاسفانه اینسد ادمای سمی دور و بر من هستن. هی میگن روزای خوشته بزار بزرگ بشه. 

نه من کاری نکردم. شرایط حاد باید بزی فیزیوتراپی. میتونی تو گوگل بزنی جندتا نرمش فک بهت میده میتونی انجام بدی