2777
2789

سلام دوستان من فکم پایینم طوریه که غیرارادی عمل میکنه و نمیتونم باز کنم دهنمو  موقع صحبت کردن دندونام روهم فشار میاره و حرفام‌رو‌متوجه نمیشه طرف مقابلم چندتا دکتر رفتم یکیشون میگه خود به خود باید خوب شه یکیم‌گارد تجویز کرد نمیدونم چکار کنم 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من 35 سالمه. بله دکتر اول گوش و حلق و بینی رفتم. چون گوشام وزوز داشت بعد گفت از فکه. بعد رفتم پیشدکت ...

سلام.مشکل فک شما حل شد ؟شما گزگز و کرختی صورت هم داشتین موقع درد 

مهربان باشیم...
مرسی دوستم. چقد خوب شد که باهم حرف زدیم. چون خیلی از علایمش میترسیدم. حتی گاهی باعث خواب رفتگی سر و ...

سلام عزیزم ،مشکل خواب رفتگی صورت هم داشتین موقع درد فک؟؟منم مشکل فک دارم

مهربان باشیم...
خود به خود خودش خوب شد البته ی دکتر رفتم دارو داد ولی خیلی هم مصرف نکردم ولی مراعات کردم ی مدت غذا ن ...

سلام.شما موقع درد فک ،گزگز و مورمور و سنگینی صورت هم داشتین؟

مهربان باشیم...
سلام.مشکل فک شما حل شد ؟شما گزگز و کرختی صورت هم داشتین موقع درد

سلام عزیزم. 

بله کرختی صورت و سنگینی ام مسلما هست. من خیلی علایم شدید داشتم. یکم بهتر شده ولی هست همچنان. اصلا چیزی نیس که از بین بره. هنوزم سنگینی صورت و درد دارم

سلام عزیزم. بله کرختی صورت و سنگینی ام مسلما هست. من خیلی علایم شدید داشتم. یکم بهتر شده ولی هست همچ ...

داروی خاصی هم استفاده میکنید؟مراعات غذای نرم و...هم دارین ؟

من داغون شدم سه‌ چهارماهه اینجورم ،دردم خیلی کمه ولی اگه بلند حرف بزنم یا بلند بخندم ی گزگز و سنگینی میاد زیر چشمم روی استخوان گونه 

کاش میشد بیشتر حرف بزنم باشما ،اعصابم داغون شده کم آوردم

مهربان باشیم...
داروی خاصی هم استفاده میکنید؟مراعات غذای نرم و...هم دارین ؟من داغون شدم سه‌ چهارماهه اینجورم ،دردم خ ...

کم نیار من الان فک کنم پنج ساله که دارم. اوایل حتی نمیتونستم دست و پا تکون بدم. اینقد سخت بود سمت چپم درگیر بود. دست و پای جپمو تکون میدادم بی حسی میومد تو فکم. من خمیازه میکشم تق صدا میده. مگه میشه اخه همش غذای نرم خورد. دکتر همش به من میگفت غذای نرم. من سبکی سر داشتم. سنگینی داشتم. راه میرفتم انگار تو سر و صورتم وزنه هزار کیلویی بود. 

الانم که بچم یکسالشه اونقد داستان دارم. اونقد گاهی شرایطم بده که مسلما فکم داغونه چون استرس سمه

کم نیار من الان فک کنم پنج ساله که دارم. اوایل حتی نمیتونستم دست و پا تکون بدم. اینقد سخت بود سمت چپ ...

وای عزیزم ان شاء الله تنت همیشه سالم باشه

من صدا نمیده فکم ،فقط سنگینی دارم و درد جلوی گوشم ،منم بچه دارم می‌دونم چقدر سخته هم‌مریض باشی هم باید به کارا برسی

خدا بهمون کمک کنه 

مهربان باشیم...
وای عزیزم ان شاء الله تنت همیشه سالم باشهمن صدا نمیده فکم ،فقط سنگینی دارم و درد جلوی گوشم ،منم بچه ...

بچت بزرگه؟چند سالشه؟ 

نگران نباش علایمت خوب میشه. واسه درد مسکن بخور حتما. منم میخوردم و میخورم. 

دکتر رفتی؟