2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تپش قلبت هیچ ربطی به مشکل قلبی نداره میتونی اکو و نوار قلب بدی به حرفم برسی مشکل معده ات هست . شیرین ...

سلام دوستم خوبی؟ جند روز پیش رفتم اکو قلب و نوار قلب. قلبم سالم بود... ولی میدونی قلبم یهو دوتا تپش پشت هم میزنه که سرفه میکنم وحشت میکنم یه دفه... گفت اگه میخوای خیلی خیالت راحت شه برو تست ورزش.. اما من تو ورزش مشکل ندارم... دکتر خودمم مبگفت تست ورزش برا حریان خونه..... حالا به نظرت اینم برا معدس؟دقیفا یهو دوتا پشت هم میزنه که سرفه میکنم.... میترسم.. 

سلام دوستم خوبی؟ جند روز پیش رفتم اکو قلب و نوار قلب. قلبم سالم بود... ولی میدونی قلبم یهو دوتا تپش ...

برا معده اس و استرس.

آریتمی داری.آریتمی اگه به یه تعداد خیلی زیاد برسد کیس عمل میشود ولی برا افراد مسن و با نامنظمی شدید عمل انجام میشه.

برا معده اس و استرس. آریتمی داری.آریتمی اگه به یه تعداد خیلی زیاد برسد کیس عمل میشود ولی برا افراد ...

انشالله مشکلی پیش نیاد.. 

ممنونم بابت جوابت... عمل نگو میترسم... یه روزایی خوبم اصلا انگار نه انگار... دکتر میگه واسه تغییرات هورمونی ام هستش... 

پس عصبی یا معده اس...هورمون لامصب بی تاثیر نیست

من یک سال پریودم بهم ریخت خیلی سختی کشیدم. بهد واکسن کروناهم افتضاح شد. تازه اولین ماهه خودم پریود شدم و رژیمم هستم. چی بگم والا دکترم گفت جون بدنم داره یه عیب بزرگو اصلاح میکنه این اتفاق افتاده 

من یک سال پریودم بهم ریخت خیلی سختی کشیدم. بهد واکسن کروناهم افتضاح شد. تازه اولین ماهه خودم پریود ش ...

چه عیب بزرگی رو اصلاح میکنه؟منم کل بدنم بهم ریخت از کرونا نمیدونم چم میشه

چه عیب بزرگی رو اصلاح میکنه؟منم کل بدنم بهم ریخت از کرونا نمیدونم چم میشه

همینکه پریود نمیشدم. اینکه الان وزنم داره میاد پایین و کنترل میشه. مثلا دکتر قلب میگفت وقتی وزنتو داری میاری پایین الکترونای قلبت نمیدونم چی میشه. ببین مثلا الان معدم ریخته بهم اخه یکم حبوبات خوردم 😁 قلبم داغونه قشنگ. الان یه فاموتیدین خوردم. 

منم فاموتیدین به دستم..واکسن نه

سلام دوستم خوبی؟ 

باورت میشه امروز تست ورزشم رفتم همه چی خوب بود؟  خسته شدم دیگه... نمیدونی صبح چقد اذیت بودم ولی موقع تست هیچ مششکلی نبود. دمتر گفت هر مشکلی بوده باشه باید نشون بده ولی کاملا سالمه قلب... اخه چرا اینجوری میشه. حتی الانم یهو میکوبه. انگار دوتا باهم میزنه میکوبه. کلافه ام یهو سرفه 

میکنم 

سلام دوستم خوبی؟  باورت میشه امروز تست ورزشم رفتم همه چی خوب بود؟  خسته شدم دیگه... نمیدو ...

هیچیت نیست...معده اته...باورت نمیشه؟؟؟شبا تنفس و مدیتیشن کار کن و دم نوش بابونه ...چای و غذا و تخمه از ۹ شب ب بعد نخور...به معده ات استراحت بده..فست بود نخور...فلفل رو حذف کن....فلفل خیلی تپش میاره،...دوره ای داریش...تا بره...

هیچیت نیست...معده اته...باورت نمیشه؟؟؟شبا تنفس و مدیتیشن کار کن و دم نوش بابونه ...چای و غذا و تخمه ...

چی بگم والا. ینی میگی هیچی نیس؟میگم نکنه یه نارسایی تو بدنم دارم. البته تیرویید اینا ندارم... اخه تپش ندارم فقط همینه که انگار یهو خالی میشه یا دوتا پشت هم میزنه... اینم معدس؟ دکترم میگه تغییرات هورمونی... نمیدونم به خدا.. رژیمم هستم البته.. تو ینی میگی خوب میشه ؟