تپش قلبت هیچ ربطی به مشکل قلبی نداره میتونی اکو و نوار قلب بدی به حرفم برسی مشکل معده ات هست . شیرین ...
سلام دوستم خوبی؟ جند روز پیش رفتم اکو قلب و نوار قلب. قلبم سالم بود... ولی میدونی قلبم یهو دوتا تپش پشت هم میزنه که سرفه میکنم وحشت میکنم یه دفه... گفت اگه میخوای خیلی خیالت راحت شه برو تست ورزش.. اما من تو ورزش مشکل ندارم... دکتر خودمم مبگفت تست ورزش برا حریان خونه..... حالا به نظرت اینم برا معدس؟دقیفا یهو دوتا پشت هم میزنه که سرفه میکنم.... میترسم..
من یک سال پریودم بهم ریخت خیلی سختی کشیدم. بهد واکسن کروناهم افتضاح شد. تازه اولین ماهه خودم پریود شدم و رژیمم هستم. چی بگم والا دکترم گفت جون بدنم داره یه عیب بزرگو اصلاح میکنه این اتفاق افتاده
چه عیب بزرگی رو اصلاح میکنه؟منم کل بدنم بهم ریخت از کرونا نمیدونم چم میشه
همینکه پریود نمیشدم. اینکه الان وزنم داره میاد پایین و کنترل میشه. مثلا دکتر قلب میگفت وقتی وزنتو داری میاری پایین الکترونای قلبت نمیدونم چی میشه. ببین مثلا الان معدم ریخته بهم اخه یکم حبوبات خوردم 😁 قلبم داغونه قشنگ. الان یه فاموتیدین خوردم.
هیچیت نیست...معده اته...باورت نمیشه؟؟؟شبا تنفس و مدیتیشن کار کن و دم نوش بابونه ...چای و غذا و تخمه از ۹ شب ب بعد نخور...به معده ات استراحت بده..فست بود نخور...فلفل رو حذف کن....فلفل خیلی تپش میاره،...دوره ای داریش...تا بره...