2777
2789
فیزیوتراپی فک و مراجعه به متخصص فک و صورت میتونه بهت کمک کنه. داروی آرامبخش مثل کلونازپام میتونه به ...

وای اره. دقیقا چند شب پیش ته دیگ سفت خوردم بیچاره شدم. حتی حس میکردم تمام قفسه سینم سفت شده انگاری. تپش قلب داشتم. واقعا چرا اینقد علایم پیچیده داره. من گاقعا اذیتم..... 

پکساید 5 ام خوبه؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وای اره. دقیقا چند شب پیش ته دیگ سفت خوردم بیچاره شدم. حتی حس میکردم تمام قفسه سینم سفت شده انگاری. ...

تپس قلبت مال معده اته. 

باید ملایم غذا بخوری.

به من پوکساید نساخت متاسفانه.

داروهای معده و یا دم نوش مصرف کردم و مصرف موردی کلونازپام

تپس قلبت مال معده اته.  باید ملایم غذا بخوری. به من پوکساید نساخت متاسفانه. داروهای معده و ی ...

اخه میدونی مثلا فکمو تکون میدم تو قلبم ضعف میاد. وای شبا که میخوابم سفت میشه فکم انگاری. حتی تو قفسه سینم سفته نفس میکشم. خیلی ریختم بهم خیلی داغونم کرده این مشکل. من درد بگیره نتونم بیخیال شم نوافن ام میخورم

تپس قلبت مال معده اته.  باید ملایم غذا بخوری. به من پوکساید نساخت متاسفانه. داروهای معده و ی ...

تپش قلبت هیچ ربطی به مشکل قلبی نداره میتونی اکو و نوار قلب بدی به حرفم برسی مشکل معده ات هست . شیرین بیان و چهل گیاه و رژیم مناسب غذایی و نخوردن فست فود بهت کمک میکنه