2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برا اینکه خیالت راحت شه هولتر۴۸ ساعته بزار..

سلام دوستم خوبی؟ 

شما در چه حالی. قلبت خوبه؟ 

من دو ماه عالی بودم اصلا اون کوبیدن قلبو نداشتم. الان دو سه هغتس باز اومده. انگار قلبم یه لحظه صبر میکنه بعد یدونه محکم میکوبه و ادامه میده. خیلی حس بدیه. همش میگم ایست قلبی نشم. 

سلام دوستم خوبی؟  شما در چه حالی. قلبت خوبه؟  من دو ماه عالی بودم اصلا اون کوبیدن قلبو ن ...

غذاهاتو کنترل کن..چایی آخر شب نخور..استرس کنترل کن...ببینیم چی میشه😉مدیتیشن...بهش توجه نکن..دکتر بم گفت از یه اندازه ای ب بعد عمل میخواد برو هولتر بزن ...یا وی سی یو جی

غذاهاتو کنترل کن..چایی آخر شب نخور..استرس کنترل کن...ببینیم چی میشه😉مدیتیشن...بهش توجه نکن..دکتر بم ...

شمام همینجوری بودی که من میگم درسته؟ واییی اسم عمل نیار🤣 مرسی ازت ببخشید اذیتت کردم

غذاهاتو کنترل کن..چایی آخر شب نخور..استرس کنترل کن...ببینیم چی میشه😉مدیتیشن...بهش توجه نکن..دکتر بم ...

شاید باورت نشه اما اصلا بهش توجه نمیکنم البته خیلی اذیتم ها. ولی بیشتر قلبم نگرانم میکنه. فکرشو بکن یه لحظهه انگار نمیزنه بعد یدونه میکوبه و شرو میشه. تپش ندارمت فقط اینججوری میکوبه. خودم فک میکنم این از التهابه فکه. چون بیشتر برای من سمت چپ درگیره. خلاصه برام دعا کن. یه مدت خوب بودم قلبم عالی بود. دوباره نمیدونم چمه. روحیمو میبازم اینجور وقتا. نوار قلب و تست ورزش و اکو هم دادم هیچی نیس. نمیدونم چیه

شاید باورت نشه اما اصلا بهش توجه نمیکنم البته خیلی اذیتم ها. ولی بیشتر قلبم نگرانم میکنه. فکرشو بکن ...

ببین من که میگم استرسی هستی..

ولی

التهاب مفصل فک و مشکل قلب گاهی مربوط به بیماری های روماتیسم هم میشه میتونی با یکسری آزمایشهای خیلی ساده توسط روماتولوژیست چک بشی.

همچنین داروهایی مثل آلپروزولام یا کلونازپام به صورت موردی به صورت نصفه میتونه کمک کننده باشه مخصوصا برا فک ات.ضرر این دارو ها کمتر از ضرر نگرانی و دردی هست که تحمل میکنی.

در واقع همه از ضرر این دارو میگن درصورتی که از فوایدش کمتر گفته میشه چ بسا از تبدیل شدن بیماری های خطرناک تر جلوگیری کنه.

ببین من که میگم استرسی هستی.. ولی التهاب مفصل فک و مشکل قلب گاهی مربوط به بیماری های روماتیسم هم م ...

مرسی از راهنمایییت. باشه حتما.... 

ولی برام دعا کن. قلبم که خوب باشه همه چیو تحمل میکنم که خوب بشه. من کلا مدلم اینطوریه که همچین چیزایی زود منو نگران میکنه و میترسونه. مثلا میگم قلب عضو حیاتیه بدنه. یهو میگم نکنه سکته کنم نکنه ایست قلبی بشم نکنه دیگه نزنه😂. از این حرفا. 

خلاصه الان دوازده کیلو لاغر کردم خیلی خوشحالم. ولی ظاهرا قلبم نمیخواد بزاره خوشحالیم کامل باشه... 

عزیزی دردات آروم شده   ؟؟؟ چی کار کردی این سابیدگی لعنتی رو

خود به خود خودش خوب شد البته ی دکتر رفتم دارو داد ولی خیلی هم مصرف نکردم ولی مراعات کردم ی مدت غذا نرم خوردم ادامس نخوردم زیاد حرف نزدم خودش خدارو شکر خوب شد